Connect with us

Gospodarstvo

Mate Rimac predstavio novi Bugatti od pet milijuna eura

Objavljeno

-

Foto: Mate Rimac/facebook

Mate Rimac predstavio je u subotu ujutro prvi automobil koji je razvijen u Bugatti Rimac. Riječ je o modelu Bugatti W16 Mistral.

Rimac je otkrio i kako je riječ o posljednjem automobilu ove vrste te da već sa sljedećim modelom prelaze na novu generaciju hibridnih automobila.

Prema Rimčevim riječima, bit će proizvodeno 99 automobila od kojih će svaki koštati pet milijuna eura, a već su svi rasprodani.

“Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti osmišljen i razvijen pod vodstvom Bugatti Rimca. Ovaj model bit će posljednji te vrste prije nego što prijeđemo na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija. Napravit će se 99 jedinica po cijeni od pet milijuna eura.

Proteklih smo tjedana automobil pokazivali samo postojećim vlasnicima Bugattija i njima se automobil toliko svidio da je već potpuno rasprodan. Bugatti je stoga ponovno rasprodan (nema novog Bugattija koji se danas može naručiti). Proizvodi kapaciteti popunjeni su do kraja 2025. godine. Čestitamo cijelom timu na ovom nevjerojatnom postignuću”, objavio je Mate Rimac na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas