Pratite nas

Nebuloze

Matić: ‘Zahtjevi branitelja su prilično neartikulirani’

Objavljeno

na

Žao mi je što branitelji prosvjeduju. Ja mogu samo kao papagaj ponavljati jedno te isto. Pozivam ih na razgovor. Kad netko postavi ultimatum, teško je razgovarati,ali ponavljam kako dijalogu alternative nema.

Oni su i sami branitelji i ratnici te znaju da poslije rata dolaze pregovori. Zar nam treba još nemilih scena poput smrti braniteljice ili incidenta sa samozapaljivanjem. Organizatori moraju biti svjesni da preuzimaju odgovornost. Što se mene tiče,moja vrata su im otvorena danonoćno. Što se tiče moje ostavke, tri su načina kako se mene može smijeniti. Može me smijeniti moj šef, mogu me smijeniti izbori i mogu se smijeniti sam i to bi i napravio kada bi bili stvarno neki argumenti da sam ja učinio nešto pogrešno ili loše prema braniteljima. Nikada branitelji nisu bili izloženi provođenju zakona o braniteljima kao u posljednje tri godine. Sve u skladu sa zakonom, ništa manje i ništa više, kazao je ministar branitelja Predrag Fred Matić i dodao kako će smjenom njega doći netko novi. (VL)

Njihovi su zahtjevi prilično neartikulirani. Nakon moje smjene doći će netko novi, neki Marko, Janko ili Pero, i što onda? Pitajte njih, rekao je Matić.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Nebuloze

Evo kako je poglavar Pravoslavne crkve komentirao presudu Mladiću

Objavljeno

na

Objavio

Patrijarh Irinej kaže da je presuda Haškog tribunala Ratku Mladiću „delo đavola“ i da nije prvi put da ispada da su samo Srbi krivi za sve dok su ostali nevini.

„Još jedan Srbin osuđen je u Hagu. Mi smo znali da će Ratko Mladić biti osuđen i da će sve biti tako i mi, nažalost, tu ništa ne možemo da učinimo“, rekao je Irinej za „Alo“.

Kako je patrijarh istakao, sve to se događa jer „silni svetski moćnici rade đavolska dela, a mi trpimo posledice“.

„Nije od juče da ispada da su samo Srbi krivi za sve, a da su ostali nevini“, zaključio je poglavar Srpske pravoslavne crkve.

 

Srpski dužnosnici odbijaju se suočiti s činjenicama, Mladića nazivaju herojem

facebook komentari

Nastavi čitati

Nebuloze

Propali političar Josipović napao prof. Tomca: Jadno je hrvatstvo kojemu je Tomac mjerilo!

Objavljeno

na

Objavio

Jadno je hrvatstvo kojemu je Tomac mjerilo! Nekad besprijekorni komunist, danas je perjanica zadrtog desnog nacionalizma i klerikalizma, samozvani sudac u onom otužnom Etičkom sudištu, čovjek koji bi da Dayton nije potpisan, da je teklo još krvi. Jadno, napisao je propali političar Ivo Josipović na twitteru.

Podsjetimo, knjiga potpredsjednika Vlade demokratskoga jedinstva Zdravka Tomca “Tuđmanovo i Stepinčevo hrvatstvo” predstavljena je u četvrtak u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu.

Predstavljanju knjige je nazočila Predsjednica Republike Hrvatske, te brojni uglednici.

“Danas se borimo s ateistima, komunistima i lažnim antifašistima”, ustvrdio je Tomac prilikom predstavljanja te dodao kako se “srami što je nekad bio član SDP-a” jer današnji SDP ne ruši samo Vladu, nego i Hrvatsku.

Tomčeve riječi su podržali i pozdravili mnogi komentatori na društvenim mrežama, a izmeđuostalih izdvajamo onaj Daria Knežića koji je kazao: Ako sam do sada i imao neke sumnje u Tomčevu vjerodostojnost, sada ih više definitivno nemam, a ovaj puta je Josipović pokazao da je obični “crveni fašist”.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari