Pratite nas

Gluposti

Matija Babić javno prijeti dr. Tomasoviću

Objavljeno

na

Sa ovime bi se trebalo pozabaviti novinarsko društvo. Vlasnik Indexa javno prijeti meni osobno na mome profilu kako će mi uništiti karijeru, kaže dr. Hrvoje Tomasović, prenosi direktno.hr

[ad id=”93788″]

Zanima me hoće li HND, odnosno novinarska komora reagirati na ovakve javne prijetnje? Ovo ću prijaviti policiji i DORHU jer ako je ovo standard ponašanja novinara u Hrvatskoj, onda je jako zabrinjavajuće, napisao je na svom fb-profilu dr. Hrvoje Tomasović.

Jučer su se 24sata ispričali dr. Tomasoviću. “U tekstu objavljenom 28.11.2015. godine objavili smo neistinitu informaciju o navodnoj Facebook prepisci između dvoje liječnika splitske bolnice, Ivane Rosenzweig Jukić i Hrvoja Tomasovića. Navodnu prepisku preuzeli smo s jednog internet portala koji ju je prvi objavio, a to je i navedeno u objavljenom članku. Kako je utvrdila inspekcija Ministarstva zdravstva, internistica Ivana Rosenzweig Jukić nije kirurgu Hrvoju Tomasoviću poslala niti jednog pacijenta te nije bilo uzimanja mita. Zbog svih neugodnosti proizašlih iz objavljenog članka i njegove opreme ispričavamo se liječnicima Ivani Rosenzweig Jukić i Hrvoju Tomasoviću”, napisali su u tekstu na portalu 24sata.

No jučer je dr. Tomasović, umjesto isprike, doživio Babićeve prijetnje. Potom je objavio i Babićev sms u kojem se vidi razina ophođenja.

hrvojetomasov

No vlasnik indexa Matija Babić prijetio je i javno, na fb stranici, dr. Hrvoju Tomasoviću. Nakon prepiske, u kojoj između ostalog tvrdi da su “24sata u strahu od Tomasovića objavili još jednu laž” Babić je zaključio:

“Dobro Hrvoje, drago mi je da smo ćaskali. Kad završim s vama, vaša karijera bit će gotova. Ispričavam se što smo vas omeli u primanju mita, više sreće idući put”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Gluposti

Željko Komšić sljedeće nedjelje kod Ace u 2

Objavljeno

na

Objavio

Sljedeće nedjelje kod Aleksandra Stankovića u emisiji “Nedjeljom u 2” gost je Željko Komšić. Nastavak je to misije sahranjivanja Hrvata u BiH koja je najvjerojatnije dogovorena u studenom na sastanku Stipe Mesića i Željka Komšića u Zagrebu, pišu Grude.com

Koliko god je smiješno bilo što se Komšić nije sastao s nijednim vodećim hrvatskim dužnosnikom, sastao se s čovjekom koji je izdao Hrvatsku, koji je dilao dokumente međunarodnim sucima i neprijateljima Hrvata, te je unatoč svemu biran za predsjednika u dva navrata, navodi ovaj portal.

Sada preko svojih satelita umreženih u razne institucije ima za plan rehabilitirati nelegitimnog člana Predsjedništva BiH, a upravo njih dvojica su dogovorili da se to čini preko Dana Republike Srpske gdje je najlakše zapaliti i one protuhrvatske mase koje ne razumiju Bosnu i Hercegovinu i njeno unutarnje uređenje.

Ako nastave s nerazumjevanjem uskoro će komentirati rasprave o Danu RS-a, ali bez hrvatskog naroda u BiH. Velikobošnjačka strategija je jasna, definirao ju je pok. Alija izetbegović još 1970. godine u djelu Islamska deklaracija. Željko Komšić samo je sredstvo da se ona provede, i to najopasnije koje postoji, pišu Grude.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Gluposti

Pokrenuta procedura za smjenu veleposlanika u BiH Ivana Del Vechija

Objavljeno

na

Objavio

Pokrenuta je procedura za opoziv hrvatskog veleposlanika u BiH Ivana Del Vechija, potvrđeno je za N1 u Vladi.

Del Vechio će biti smijenjen zbog odlaska na Dan obilježavanja ”neustavnog” ”Dana Republike Srpske”, ali i zbog toga jer mu je istakao mandat još prošle godine, no Vlada ga nije htjela smijeniti jer je bila izborna godina u BiH.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari