Pratite nas

Komentar

Medijska piramida zla

Objavljeno

na

Punih petnaest godina „crveni kmeri“ gradili su pažljivo ovu piramidu zla po masonskoj formuli. „Ako želiš ovladati idejama i ideologijama prvo moraš ovladati medijima“!

[ad id=”93788″]

Mediji su od Ive Sanadera izgradili „nedodirljivi kult ličnosti“ nakon što je Ivica Račan rekao onu čuvenu rečenicu i prepustio vlast HDZ-u 2003. god. „Bolje pošteno izgubiti nego nepošteno vladati“!

Prepustio je vlast HDZ-u suočen s haškim optužnicama, suočen s činjenicom da će morati izručiti generale, suočen s pritiscima da Hagu mora osigurati dokazne materijale i vrući krumpir bacio je HDZ-u u krilo.

Sotonski mediji, kao osnovni alat i ključ uspjeha vladara Hrvatske, odradili su sve ostalo. Prvo su Sanadera digli do razine božanstva, a onda su ga zgromili ti isti mediji uz pomoć najvećeg spin doktora Ratka Mačeka.

Nije crvenim kmerima bio cilj Sanader ni njegovo kokošarenje, cilj im je bio zauvijek uništiti HDZ, uništiti Domovinski rat, branitelje, Tuđmana i svaku uspomenu na stvaranje Hrvatske. Već sam pisao o tome, ali neka Bog još jednom blagoslovi suca Merona i njegovu oslobađajuću presudu Gotovini i Markaču.

Ništa se u toj medijskoj piramidi zla do danas nije promijenilo. Ista imena, isti novinari, ista projugoslavenska ideologija. U stvari, dogodile su se nedemokratske promjene na još lošije nego što je bilo, ali okvir medijske slike ostao je isti.

Danas je Tim izašao s imenima ministara i svjedoci smo neviđenog masonskog agitpropa jedne gubitničke politike koja koristi medije kako bi dokazali da su oni u stvari pobjednici.

Notorni Stazić došao je danas u emisiju „Otvoreno“ kod D.Novog(kmeta) s gotovim odgovorima na unaprijed dogovorena pitanja. Stazićeva rola danas je bila dogovorena u središnjici SDP-a, a on je igrao ulogu glavnog proizvođača ustaša u Hrvatskoj. Tako je ispalo da je dr. sc. Zlatko Hasanbegović ustaša, da je Bruna Esih, predsjednica udruge „Križni put“ i izaslanica Predsjednice ustašica, a analogno tome je onda i Predsjednica poglavnica tim silnim ustašama. Stazić je imao ulogu mobilizirati antifašiste na sutrašnji prosvjed, mobilizirati sve saborske zastupnike da glasuju protiv ove ustaške Vlade i mobilizirati i one ljevičare koji više ne vjeruju Milanoviću. TV šupa je iskorištena kao organizator komunističkog EPP-a.

Onaj kojega napada Stazić u orkestru s Pusičkom je zasigurno najbolje što je ova Vlada iznjedrila i to iz više razloga. Povijesničar, znanstvenik sa instituta Ivo Pilar, domoljub i prokazivač komunističkih zločina Hasanbegović, trn je u oku notornih mentalnih komunista.

Još jednom se pokazalo da kmeri najmanje brinu brigu o ekonomskoj budućnosti Hrvatske. Njih zastrašujuće brine mogućnost razotkrivanja njihove vječne SKH-SDP partije i uloga partije u komunističkim zločinima, a još više uloga partije u pljački Hrvatske.

Drugi najbolji po redu, kojega treba napadati, je ministar branitelja Crnoja i najava njegovih registara na tragu registara koje je SZOHV (Stožer za obranu hrvatskog Vukovara) već predao u saborsku proceduru uz potpise 54 zastupnika prošlog saziva Hrvatskog državnog sabora. Ciljevi crvenih kmera uz pomoć medijske piramide zla su poznati. Ne dozvoliti jedinstvo branitelja oko tih tema, jer samo razjedinjeni branitelji za njih su dobri branitelji. Naravno dobri su i oni branitelji koji su izvršili suicid. Mrtav branitelj, najbolji branitelj! Ta mržnja nema svoje granice u silnim medijskim manipulacijama.

Treči po redu, najbolji među dobrima, je Buljević, ministar obrane. Ma moš mislit, on je prisluškivao neku novinarku Helenu Puljiz i to mu je krimen u trenutku kad kmeri u Hrvatskoj prisluškuju barem 50 tisuća telefona uključujući i moj. Boje se Buljevića ko vrag tamjana, jer znaju da je sposoban razbucati protuhrvatski obavještajni sustav do najsitnijih detalja.

Najbolji su oni koje kmeri napadaju? A šta ćemo sa onima koje kmeri brane i hvale?

Ostoja Ranković hvali ministra MUP-a Orepića! Zanimljivo! To bi značilo da je novi ministar Rankovićev čovjek? I Kao na traci izlazi sve ono što je davno pripremljeno o životu i djelu tog ministra, pa neka se nezadovoljnici u HDZ-u glođu među sobom. Ranković šalje poruku da je ministar Orepić njegov čovjek, a istovremeno se ruga HDZ-u što nisu uspjeli ugurati Brkića ili nekog trećeg. Dakle, ove dvostruke igre laži i demagogije zapravo su dio strategije koja se zove „kako razbiti jedinstvo Mosta i Domoljubne koalicije“!

Ista stvar se događa i s ministricom Alibegović, jer i ona je navodno mentalnokomunistička lutka s repovima u Račanovoj političkoj nomenklaturi?

Svi ministri u novoj Vladi imaju svoje šefove, kontrolne mehanizme , a u političkim rukama sve drže tri najvažnije institucije u državi. Predsjednica, premijer, predsjednik Hrvatskog državnog sabora, a ne mali politički utjecaj ima i potpredsjednik Vlade sa svim ovlastima, Tomislav Karamarko. Ministri su zamjenjivi, ali institucije bez izbora nisu. Čini mi se da Mostu najmanje u ovom trenutku odgovara rasulo Vlade i neki novi izbori, jer zaboga, tek su zasjeli u fotelje, nisu ih još ni zagrijali.

Teško se oduprijeti goebelsovskim metodama medijske piramide zla, ali treba se boriti. Zatvoriti pipe svim protuhrvatskim nevladinim udrugama, raspodijeliti pravedno taj novac na sve udruge, na sve slobodne hrvatske portale s jasnim programima, te ih učiniti konkurentnima , sve kako bi se srušila Radmanova TV šupa, ta svojevrsna „katedrala zla“.

Borba protiv medijskih crvenih brigada, protiv te masonske piramide zla bit će teška, ali ako si sami otežamo položaj međusobnim sukobima na kojima kmeri svesrdno rade, tada će ta misija biti nemoguća.

Dakle kad mediji prenose Staziće kako nemilosrdno napada Hasanbegovića moramo znati da Stazić laže, jer on ni ne zna govoriti istinu. Pa taj notorni lažljivac je Ž.Markić optužio da će „nezbrinutu djecu voziti kamionima u Jasenovac gdje će organizirati dom za nezbrinutu djecu“!!!

Kad Ranković hvali ministra MUP-a moramo znati da i on laže, ne govori to iskreno, jer on također ne zna govoriti ništa osim laži i demagogije. Iza toga se kriju drugi ciljevi!

Kad Bauk hvali gospođu Alibegović moramo znati da i on laže, iza toga se kriju druge namjere, jer Bauk izlazi iz istog lažljivog jata koje nije ništa drugo radilo, nego četiri godine lagalo hrvatskim ljudima.

Novoj Vladi Tima Oreškovića potreban je mir i jedinstvo Domoljubne koalicije i Mosta, a taj mir i jedinstvo pod svaku cijenu žele narušiti gubitnici i veleizdajnici. Čeka nas još dug period do donošenja proračuna, a medijsko zlo će se u tom periodu nekontrolirano pojačavati ne bili srušili ovu Vladu, naravno na štetu Hrvatske.

Štetočine ni ne mogu raditi ništa korisno, veleizdajnici ne mogu biti domoljubi.

Jedinstvo, domoljublje, ovog trenutka su naša najvažnija zadača, a sve ostalo, jedno ime ovamo ili onamo manje je važno. Ako postoji neprijatelja u našim redovima to će se vrlo brzo doznati i riješiti na korist naše Domovine!

Kazimir Mikašek-Kazo/Hrsvijet.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Značka iz Trbovelj iz leta 41. izdana za skupno proslavo komunistov in nacistov 1. maja. 1941.

Objavljeno

na

Objavio

Komunizam, fašizam i nacizam su sotonske ideologije koje nisu birale sredstva kako bi došle na vlast, podjarmile narod, ubile mu volju i uzele mu slobodu.

Komunisti su to prozvali antifašizmom, pri čemu su se obračunali s istinskim antifašistima. Stoga je svetac i humanist svega svijeta Ivan Pavao II za posjeta Hrvatskoj, urbi et orbi poručio – fašizam, komunizam i nacizam su jedno te isto, najveće zlo koje je pogodilo čovječanstvo u njegovoj povijesti. Netko je dodao – neka zašuti svatko, tko za sebe kaže da je antifašista a slavi komunizam.

U prilog ovome idu i „materijalni dokazi“. Zastupnica u slovenskom parlamentu Alenka Jeraj na svom je Twitter- u objavila fotografiju jedne vrlo znakovite značke uz komentar – Značka iz Trbovelj iz leta 41.izdana za skupno proslavo komunistov in nacistov 1. maja. 1941. (Narod naš dokaze hrani). Budući slika govori više od tisuću riječi, ni o ovoj nema potrebe reći niti jednu riječ pojašnjenja.  (https://twitter.com/alenkajerajsds/status/976110765659906050)

Imajući u vidu da je tako kako jest, nameće se pitanje – treba li zabraniti komunistička (fašistička) orgijanja? Ako ih ne treba zabranjivati onda ih treba ignorirati, a djecu učiti kako je to opako sjeme zla koje su sijali najveći zločinci svijeta Staljin, Hitler, Mao… i Tito. (https://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-2091670/Hitler-Stalin-The-murderous-regimes-world.html)

Kad se govori o ovoj osjetljivoj temi, ne smije se upasti u napast generaliziranja.

Neki su Hrvati otišli u partizane jer su ih na to prisilili talijanski ili neki drugi fašisti.

Neki su Hrvati otišli u ustaše i domobrane jer ih je na to natjerala velikosrpska tiranija.

Jedni i drugi su upali u žrvanj bjelosvjetskih ideologija (skupne proslave komunistov in nacistov). Iako na suprotnim stranama, ni jedni ni drugi nisu išli u rat kako bi činili zlo.    Htjeli su samo svoju državu, koju su konačno uz velike žrtve za Domovinskog rata obranila njihova djeca i unuci. S njima su se skupa borili i brojni drugi nehrvati – i Srbi, što se nikada ne smije zaboraviti. (Posve je drugo pitanje, zašto su se i kako u vlast pozicionirali srpski etnobiznismeni dok istinski Srbi domoljubi, kako mi jedan od njih reče – nisu prispjeli ni ovamo ni onamo. Naime, „njihovi“ ih doživljaju kao izdajnike, a naši ih ne doživljavaju. Sanjam da na listi HDZ-a u Hrvatski sabor uđu upravo ovi ljudi…).

Usprkos kojekakvim obmanama, oni koji su stvorili Državu i sačuvat će ju, prije svega – znanjem i istinom. Samo se istinom može boriti protiv onih koji bez imalo srama obilježavanje žrtava nazivaju svinjarijom i onih koji istinske žrtve (bilo koje ideologije) ne žele službeno komemorirati s izabranim predstavnicima naroda odnosno Vladom RH.

Pred nama je komemoracija žrtava ustaškog logora Jasenovac.

Naši su neprijatelji najavili da će samostalno obilježiti svoje konstrukcije i laži. Kao i do sada, i vlastite će žrtve i ubuduće zlorabiti protiv Hrvatske, isto onako kako su to činili za Domovinskog rata (s kokardom i/ili petokrakom kad su, ničim izazvani ratovali protiv demokratske države). Za razliku od njih, ukoliko predstavnici Židovske zajednice iz bilo kojeg razloga budu posebno komemorirali, onda bi bilo lijepo da im se predstavnici Vlade pridruže. Žrtve su jednake bez obzira na naciju i vjeru ili pak ideologiju, međutim komunističkoj zlouporabi treba doći kraj.

Istina i znanje su najbolja prevencija s ciljem postizanja mira i zaštite „zdravlja“ naroda. 

 dr.sc. Ivan Bagarić/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Marko Ljubić: Nadmoćni Raspudić ponizio aktivističku globalnu agendu

Objavljeno

na

Objavio

Marijana Bijelić
Marijana Bijelić

Samo malo razuma čini čuda. Kapljica može razbistriti i najmutniju rijeku. Primjer je Nino Raspudić u svom osvrtu na sezonu prosvjeda u Zagrebu. Nasuprot oduševljene sekularistice Marijane Bijelić* koju su negdje iskopali u arhivama HTV-a kao zamjenu za dotadašnju teologinju Lanu Bobić, Raspudić koristeći zdravi razum doslovno intelektualno i akademski ponižava aktivističku globalnu agendu.

I ohrabruje ljude misliti. Pitanjima, “zašto pravobraniteljica za djecu nije reagirala na masovno markiranje s nastave i aktivističku manipulaciju djecom u prosvjedu za spas Zemlje?” i “što radi predsjednik vlade Plenković na prosvjedu protiv nasilja u obitelji kada je taj prosvjed, ako je prosvjed, nužno protiv propusta države kojoj je on na čelu?”, razorio je smislenost i svrhu tih prosvjeda, te iznad namjera njihovih organizatora stavio golemi upitnik s posve izvjesnom sumnjom u deklarirane namjere, piše Marko Ljubić

Na ta pitanja aktivisti i sekularisti, iako se u spomenutom slučaju radi o pripadnici militantne ateističke skupine Protagora, čiji je jedan od utemeljitelja i nekadašnji SDP-ov favorit Šime Lučin, nemaju odgovor. Zapravo, nisu ih još podučili što im je činiti kada netko uporno u razgovoru s njima ne odustaje od razuma, a još uz to nije impresioniran visokozvučnim aktivističkim nazivljem, zvijezdama sapunica i misijom spašavanja čovječanstva.

Vrijednost Raspudićevih osvrta u debatnom televizijskom klubu Peti dan, sa snažnom dimenzijom izrugivanja nametnutim okvirima utoliko je višeznačnija, ukoliko je iz javnog diskursa gotovo posve potisnut običan ljudski razum, obična ljudska radoznalost i čuđenje.

On istovremeno pokazuje da je praiskonski poziv stvarnog znanstvenika i intelektualca ne biti impresioniran, a to pokazivati afirmacijom razuma na razini koju imaju svi ljudi. Onaj tko potakne ljude da vjeruju svom razumu i da postavljaju zdravorazumska pitanja, stvarni je doktor znanosti, nasuprot doktora aktivista koji su proizvedeni da ljudima kažu što im je misliti. Zato Nino, palac gore.

Nino Raspudić: Diktatorica Veljača i dr. Bandić

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari