Pratite nas

Komentar

Medijska piramida zla

Objavljeno

na

Punih petnaest godina „crveni kmeri“ gradili su pažljivo ovu piramidu zla po masonskoj formuli. „Ako želiš ovladati idejama i ideologijama prvo moraš ovladati medijima“!

[ad id=”93788″]

Mediji su od Ive Sanadera izgradili „nedodirljivi kult ličnosti“ nakon što je Ivica Račan rekao onu čuvenu rečenicu i prepustio vlast HDZ-u 2003. god. „Bolje pošteno izgubiti nego nepošteno vladati“!

Prepustio je vlast HDZ-u suočen s haškim optužnicama, suočen s činjenicom da će morati izručiti generale, suočen s pritiscima da Hagu mora osigurati dokazne materijale i vrući krumpir bacio je HDZ-u u krilo.

Sotonski mediji, kao osnovni alat i ključ uspjeha vladara Hrvatske, odradili su sve ostalo. Prvo su Sanadera digli do razine božanstva, a onda su ga zgromili ti isti mediji uz pomoć najvećeg spin doktora Ratka Mačeka.

Nije crvenim kmerima bio cilj Sanader ni njegovo kokošarenje, cilj im je bio zauvijek uništiti HDZ, uništiti Domovinski rat, branitelje, Tuđmana i svaku uspomenu na stvaranje Hrvatske. Već sam pisao o tome, ali neka Bog još jednom blagoslovi suca Merona i njegovu oslobađajuću presudu Gotovini i Markaču.

Ništa se u toj medijskoj piramidi zla do danas nije promijenilo. Ista imena, isti novinari, ista projugoslavenska ideologija. U stvari, dogodile su se nedemokratske promjene na još lošije nego što je bilo, ali okvir medijske slike ostao je isti.

Danas je Tim izašao s imenima ministara i svjedoci smo neviđenog masonskog agitpropa jedne gubitničke politike koja koristi medije kako bi dokazali da su oni u stvari pobjednici.

Notorni Stazić došao je danas u emisiju „Otvoreno“ kod D.Novog(kmeta) s gotovim odgovorima na unaprijed dogovorena pitanja. Stazićeva rola danas je bila dogovorena u središnjici SDP-a, a on je igrao ulogu glavnog proizvođača ustaša u Hrvatskoj. Tako je ispalo da je dr. sc. Zlatko Hasanbegović ustaša, da je Bruna Esih, predsjednica udruge „Križni put“ i izaslanica Predsjednice ustašica, a analogno tome je onda i Predsjednica poglavnica tim silnim ustašama. Stazić je imao ulogu mobilizirati antifašiste na sutrašnji prosvjed, mobilizirati sve saborske zastupnike da glasuju protiv ove ustaške Vlade i mobilizirati i one ljevičare koji više ne vjeruju Milanoviću. TV šupa je iskorištena kao organizator komunističkog EPP-a.

Onaj kojega napada Stazić u orkestru s Pusičkom je zasigurno najbolje što je ova Vlada iznjedrila i to iz više razloga. Povijesničar, znanstvenik sa instituta Ivo Pilar, domoljub i prokazivač komunističkih zločina Hasanbegović, trn je u oku notornih mentalnih komunista.

Još jednom se pokazalo da kmeri najmanje brinu brigu o ekonomskoj budućnosti Hrvatske. Njih zastrašujuće brine mogućnost razotkrivanja njihove vječne SKH-SDP partije i uloga partije u komunističkim zločinima, a još više uloga partije u pljački Hrvatske.

Drugi najbolji po redu, kojega treba napadati, je ministar branitelja Crnoja i najava njegovih registara na tragu registara koje je SZOHV (Stožer za obranu hrvatskog Vukovara) već predao u saborsku proceduru uz potpise 54 zastupnika prošlog saziva Hrvatskog državnog sabora. Ciljevi crvenih kmera uz pomoć medijske piramide zla su poznati. Ne dozvoliti jedinstvo branitelja oko tih tema, jer samo razjedinjeni branitelji za njih su dobri branitelji. Naravno dobri su i oni branitelji koji su izvršili suicid. Mrtav branitelj, najbolji branitelj! Ta mržnja nema svoje granice u silnim medijskim manipulacijama.

Treči po redu, najbolji među dobrima, je Buljević, ministar obrane. Ma moš mislit, on je prisluškivao neku novinarku Helenu Puljiz i to mu je krimen u trenutku kad kmeri u Hrvatskoj prisluškuju barem 50 tisuća telefona uključujući i moj. Boje se Buljevića ko vrag tamjana, jer znaju da je sposoban razbucati protuhrvatski obavještajni sustav do najsitnijih detalja.

Najbolji su oni koje kmeri napadaju? A šta ćemo sa onima koje kmeri brane i hvale?

Ostoja Ranković hvali ministra MUP-a Orepića! Zanimljivo! To bi značilo da je novi ministar Rankovićev čovjek? I Kao na traci izlazi sve ono što je davno pripremljeno o životu i djelu tog ministra, pa neka se nezadovoljnici u HDZ-u glođu među sobom. Ranković šalje poruku da je ministar Orepić njegov čovjek, a istovremeno se ruga HDZ-u što nisu uspjeli ugurati Brkića ili nekog trećeg. Dakle, ove dvostruke igre laži i demagogije zapravo su dio strategije koja se zove „kako razbiti jedinstvo Mosta i Domoljubne koalicije“!

Ista stvar se događa i s ministricom Alibegović, jer i ona je navodno mentalnokomunistička lutka s repovima u Račanovoj političkoj nomenklaturi?

Svi ministri u novoj Vladi imaju svoje šefove, kontrolne mehanizme , a u političkim rukama sve drže tri najvažnije institucije u državi. Predsjednica, premijer, predsjednik Hrvatskog državnog sabora, a ne mali politički utjecaj ima i potpredsjednik Vlade sa svim ovlastima, Tomislav Karamarko. Ministri su zamjenjivi, ali institucije bez izbora nisu. Čini mi se da Mostu najmanje u ovom trenutku odgovara rasulo Vlade i neki novi izbori, jer zaboga, tek su zasjeli u fotelje, nisu ih još ni zagrijali.

Teško se oduprijeti goebelsovskim metodama medijske piramide zla, ali treba se boriti. Zatvoriti pipe svim protuhrvatskim nevladinim udrugama, raspodijeliti pravedno taj novac na sve udruge, na sve slobodne hrvatske portale s jasnim programima, te ih učiniti konkurentnima , sve kako bi se srušila Radmanova TV šupa, ta svojevrsna „katedrala zla“.

Borba protiv medijskih crvenih brigada, protiv te masonske piramide zla bit će teška, ali ako si sami otežamo položaj međusobnim sukobima na kojima kmeri svesrdno rade, tada će ta misija biti nemoguća.

Dakle kad mediji prenose Staziće kako nemilosrdno napada Hasanbegovića moramo znati da Stazić laže, jer on ni ne zna govoriti istinu. Pa taj notorni lažljivac je Ž.Markić optužio da će „nezbrinutu djecu voziti kamionima u Jasenovac gdje će organizirati dom za nezbrinutu djecu“!!!

Kad Ranković hvali ministra MUP-a moramo znati da i on laže, ne govori to iskreno, jer on također ne zna govoriti ništa osim laži i demagogije. Iza toga se kriju drugi ciljevi!

Kad Bauk hvali gospođu Alibegović moramo znati da i on laže, iza toga se kriju druge namjere, jer Bauk izlazi iz istog lažljivog jata koje nije ništa drugo radilo, nego četiri godine lagalo hrvatskim ljudima.

Novoj Vladi Tima Oreškovića potreban je mir i jedinstvo Domoljubne koalicije i Mosta, a taj mir i jedinstvo pod svaku cijenu žele narušiti gubitnici i veleizdajnici. Čeka nas još dug period do donošenja proračuna, a medijsko zlo će se u tom periodu nekontrolirano pojačavati ne bili srušili ovu Vladu, naravno na štetu Hrvatske.

Štetočine ni ne mogu raditi ništa korisno, veleizdajnici ne mogu biti domoljubi.

Jedinstvo, domoljublje, ovog trenutka su naša najvažnija zadača, a sve ostalo, jedno ime ovamo ili onamo manje je važno. Ako postoji neprijatelja u našim redovima to će se vrlo brzo doznati i riješiti na korist naše Domovine!

Kazimir Mikašek-Kazo/Hrsvijet.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Damir Krstičević: Jedna izgubljena bitka ne znači izgubljen rat

Objavljeno

na

Objavio

Za mene nije legitimno da mi se donosi i uručuje maketa. To nije sportski, tako se ne radi sa vojnikom, ja sam ratnik i bivši vojnik, ja to ne bih nikad napravio. Ne bih nikad donio SDP-u maketu MiG-a 21.

Ja sam ratni general i sada sam ministar obrane. Što se tiče ovog projekta, učinio sam sve. Dvije godine smo vrlo intenzivno vodili projekt i sve smo učinili da Hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. I sad, nakon toga svega dođe ti netko da se izruguje.

Jedna izgubljena bitka ne znači izgubljen rat. Vidjeli ste i u našoj operaciji Oluja, da bi pobijedili u Oluji trebalo je napraviti prethodno jako puno operacija Hrvatske vojske. To je stav i karakter hrvatskog vojnika.

 

Jan Ivanjek: Napokon je većina hrvatskog naroda svjesna da su novi lovci nužnost

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Jan Ivanjek: Napokon je većina hrvatskog naroda svjesna da su novi lovci nužnost

Objavljeno

na

Objavio

Brzina sazivanja izvanredne sjednice umjesto čekanja redovne da bi se poništio neuspjeli natječaj nabave Baraka svjedoči da najave o ustrajanju u kupovini lovaca za naše zrakoplovstvo nisu samo načelne izjave, već da je Vlada predana pozitivnom riješenju ovog kritičnog pitanja nacionalne sigurnosti i obrane.

Kako je cijeli slučaj postao goruća tema, taj se momentum treba iskoristiti. Napokon je većina hrvatskog naroda svjesna da su novi lovci nužnost, te su duboko razočarani propašću nabave Baraka.

Još uvijek postoji i politički konsenzus, unatoč smiješnim igricama Bernardića, koji u ožukju prošle godine traži ostavke zbog nabave Baraka, a ovih dana traži ostavke jer nabava nije uspjela.

Današnje besramno izrugivanje, od za obranu krajnje potkapacitiranog zastupnika, maketama aviona ministru Krstičeviću prenisko je za komentiranje.

Za sad još ne znamo u kojem obliku će biti proces nabave, no Krstičević je već izrazio osobnu želju da to budu novi F-16, dakle Block 70/72 u povoljnom aranžmanu, premda je premijer upozorio da još nema nikakvih odluka.

Novi avioni nabavljali bi se u dvije serije po manje primjeraka. To je izvedivo, no minimum za njihovu iskoristivost je 8 aviona prve serije i ispod toga se nikako ne bi smjelo ići.

Druga ključna stvar je da se neopozivo obveže, kroz ugovor ili zakon, na nabavu druge serije od 4 aviona. Jer dugoročno je 12 aviona minimum. A druga serija bi mogla uključivati i više aviona, primjerice 6, jer će dolaziti na izgrađeni sustav i cijena samih aviona će biti osjetno manja nego za prvu seriju.

Mora se onemogućiti da eventualnom promjenom vlasti ili sastava iste netko ne odluči odustati od druge serije, što bi bila katastrofa HRZ-a jer bi tako ostali osuđeni na simbolično zrakoplovstvo, što je za svoje vladavine SDP nametao kao jedino riješenje.

A sam novi F-16 je fantastičan lovac, te ga možemo smjestiti u 4,5. generaciju. Jedini je s prošlog natječaja ubojitiji od Baraka, nudi 12,000 sati naleta, a raspolaže avionikom, senzorima i tehnologijom razvijenim za F-35, od čega je najbitniji novi AESA radar APG-83.

Kabina je digitalna s 3 LCD prikaznika, a informacijska umreženost omogućuje potpuno uvezivanje s drugim platformama. Može ponijeti gotovo svo američko oružje, od raketa zrak-zrak, preko običnih i navođenih bombi serija Paveway i JDAM, do proturadarskih raketa HARM i protuoklopnih Maverick.

Također je za razliku od Baraka kompatibilan s konformalnim spremnicima za gorivo, koji ne zauzimaju podvjesnu točku za oružje a daju dodatnih 3,400 litara goriva. Kada nije prošlo s jeftinim i rabljenim, vrijeme je da se plati najbolje i tako na 50 godina riješi HRZ.

 

Jan Ivanjek: Prijetnje s kojima će se Hrvatska i hrvatski narod u idućim desetljećima suočiti brojne su i složene

 

 

 

Jan Ivanjek: Nama treba borbeno zrakoplovstvo s punim spektrom sposobnosti (VIDEO)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari