Connect with us

Komentar

Medijsko podzemlje i portal dnevno: Samozvani novinar Domagoj Margetić te ‘uhićenje’ Tomislava Karamarka!

Objavljeno

-

Portal kontroverznog Nikice Govića, velikog rodoljuba i domoljuba, ovisno o kojoj državi govorimo, dnevno.hr, ovog puta bez pristanka portala dnevno.rs, donosi novu ‘ekskluzivu’, samozvani novinar Domagoj Margetić, poznat po fašističkim napadima na generala Antu Gotovinu neposredno nakon oslobađajuće pravomoćne presude u Haagu, kada je usred Beograda, u društvu bivšeg nacističkog ‘ministra’ takozvane Krajine, Save Štrbca, generala Gotovinu optužio da se obogatio na pljački i paljevini,  ( nećemo spominjati ostale gluposti koje je svojedobno zbog kriminalnih radnji osuđeni Domagoj Margetić rekao, hrvatska javnost o tome sve zna, zgražala se mjesecima nad optužbama ovog blogera )  ponovno je u akciji.

Aktivist samozvane ‘Antikorupcijske lige’, koja zapravo nije ništa drugo nego smijurija, nešto slično kao kada bi na ulici skupina malo pripitih građana odlučila osnovati novu Organizaciju Ujedinjenih naroda, radi ono što je i najavio ranije.

Dakle, tzv. Antikorupcijska liga i medijsko podzemlje djeluju zajedno, cilj im je skrenuti pozornost na sebe s obzirom da u Hrvatskoj ama baš nitko Domagoja Margetića ne shvaća ozbiljno, osim, očito portala dnevno glasila takozvane desnice koja svoje note sklada u mostarskom zatvoru, ali i Ive Josipovića, Margetić nije u lošim odnosima s Ivom Josipovićem, a nisu ni oni koji su osnovali takozvani Savez za Hrvatsku, kome je cilj zapravo zbuniti glasače desnice, dok istovremeno koaliraju s najradikalnijom ljevicom, od Siska do Belog Manastira.

Dakle, o čemu se radi i što tzv. Antikorupcijska liga želi?

Predali su takozvanu dokumentaciju USKOK-u te žele progovoriti o koruptivnim kaznenim djelima, točnije o izvlačenju novca iz državnih poduzeća u dobro znanoj Aferi Soboli, što je, naravno, notorna glupost i tema starija skoro i od vremena kada je zbog malverzacija Margetić osuđen. Portal dnevno.hr u posljednjem vrijeme žestoko napada HDZ, što nije slučajno uoči predsjedničkih izbora, kao što nije slučajno da stranka koja svoje zapovjedništvo ima u mostarskoj ćeliji podržava Ivu Josipovića u obračunu sa Stožerom za obranu hrvatskog Vukovara. Nije, dakle, slučajno da HDSSB danas u Saboru pokušava ni iz čega napraviti slučaj, govorimo, naravno, o kninskoj zastavi, koja se mijenja deset puta godišnje.

Portal dnevno u sve se uklopio kao navodni navijač profesora Milana Kujundžića na predsjedničkim izborima, međutim, stvar je puno jednostavnija, radi se o pokušaju da se spriječi HDZ-ova pobjeda na idućim predsjedničkim izborima, odnosno, zaustavi, briga njih za Kujundžića i desnicu, o čemu svjedoče i ljubavna pisma Branimira Glavaša iz mostarskog zatvora Zoranu Milanoviću. Portalu dnevno.hr to je dakako, kao trgovcima domoljubljem,  dobro došlo ovakav sukob je za njih kao izmišljen, u koji se zasad nije umiješao portal dnevno.rs zauzet Vojislavom Šešeljem. Kad toliko na portalu dnevno.hr pišu o hrvatskim braniteljima, bilo bi zanimljivo vidjeti gdje su to gazde tog portala branile Hrvatsku, odnosno, jesu li je branile zajedno s Ninom Pavićem? No, o tome neki drugi puta. Nadajmo se uskoro i priči o Michaelu Ljubasu te Elektroprometu. Ljubas je klasičan hrvatski tajkun, jedni ginuli, a drugi se bogatili.

Kad portal dnevno.hr smatra Margetića novinarom, kojeg novinarom smatra i fašist Sava Štrbac, onda portal dnevno pokazuje zašto je zapravo ‘stvoren’, onda je to sramota. (tinolovka-news.com)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari