Pratite nas

Komentar

Medijsko podzemlje i portal dnevno: Samozvani novinar Domagoj Margetić te ‘uhićenje’ Tomislava Karamarka!

Objavljeno

na

Portal kontroverznog Nikice Govića, velikog rodoljuba i domoljuba, ovisno o kojoj državi govorimo, dnevno.hr, ovog puta bez pristanka portala dnevno.rs, donosi novu ‘ekskluzivu’, samozvani novinar Domagoj Margetić, poznat po fašističkim napadima na generala Antu Gotovinu neposredno nakon oslobađajuće pravomoćne presude u Haagu, kada je usred Beograda, u društvu bivšeg nacističkog ‘ministra’ takozvane Krajine, Save Štrbca, generala Gotovinu optužio da se obogatio na pljački i paljevini,  ( nećemo spominjati ostale gluposti koje je svojedobno zbog kriminalnih radnji osuđeni Domagoj Margetić rekao, hrvatska javnost o tome sve zna, zgražala se mjesecima nad optužbama ovog blogera )  ponovno je u akciji.

Aktivist samozvane ‘Antikorupcijske lige’, koja zapravo nije ništa drugo nego smijurija, nešto slično kao kada bi na ulici skupina malo pripitih građana odlučila osnovati novu Organizaciju Ujedinjenih naroda, radi ono što je i najavio ranije.

Dakle, tzv. Antikorupcijska liga i medijsko podzemlje djeluju zajedno, cilj im je skrenuti pozornost na sebe s obzirom da u Hrvatskoj ama baš nitko Domagoja Margetića ne shvaća ozbiljno, osim, očito portala dnevno glasila takozvane desnice koja svoje note sklada u mostarskom zatvoru, ali i Ive Josipovića, Margetić nije u lošim odnosima s Ivom Josipovićem, a nisu ni oni koji su osnovali takozvani Savez za Hrvatsku, kome je cilj zapravo zbuniti glasače desnice, dok istovremeno koaliraju s najradikalnijom ljevicom, od Siska do Belog Manastira.

Dakle, o čemu se radi i što tzv. Antikorupcijska liga želi?

Predali su takozvanu dokumentaciju USKOK-u te žele progovoriti o koruptivnim kaznenim djelima, točnije o izvlačenju novca iz državnih poduzeća u dobro znanoj Aferi Soboli, što je, naravno, notorna glupost i tema starija skoro i od vremena kada je zbog malverzacija Margetić osuđen. Portal dnevno.hr u posljednjem vrijeme žestoko napada HDZ, što nije slučajno uoči predsjedničkih izbora, kao što nije slučajno da stranka koja svoje zapovjedništvo ima u mostarskoj ćeliji podržava Ivu Josipovića u obračunu sa Stožerom za obranu hrvatskog Vukovara. Nije, dakle, slučajno da HDSSB danas u Saboru pokušava ni iz čega napraviti slučaj, govorimo, naravno, o kninskoj zastavi, koja se mijenja deset puta godišnje.

Portal dnevno u sve se uklopio kao navodni navijač profesora Milana Kujundžića na predsjedničkim izborima, međutim, stvar je puno jednostavnija, radi se o pokušaju da se spriječi HDZ-ova pobjeda na idućim predsjedničkim izborima, odnosno, zaustavi, briga njih za Kujundžića i desnicu, o čemu svjedoče i ljubavna pisma Branimira Glavaša iz mostarskog zatvora Zoranu Milanoviću. Portalu dnevno.hr to je dakako, kao trgovcima domoljubljem,  dobro došlo ovakav sukob je za njih kao izmišljen, u koji se zasad nije umiješao portal dnevno.rs zauzet Vojislavom Šešeljem. Kad toliko na portalu dnevno.hr pišu o hrvatskim braniteljima, bilo bi zanimljivo vidjeti gdje su to gazde tog portala branile Hrvatsku, odnosno, jesu li je branile zajedno s Ninom Pavićem? No, o tome neki drugi puta. Nadajmo se uskoro i priči o Michaelu Ljubasu te Elektroprometu. Ljubas je klasičan hrvatski tajkun, jedni ginuli, a drugi se bogatili.

Kad portal dnevno.hr smatra Margetića novinarom, kojeg novinarom smatra i fašist Sava Štrbac, onda portal dnevno pokazuje zašto je zapravo ‘stvoren’, onda je to sramota. (tinolovka-news.com)

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Višnja Starešina: Srebrenica je jedan od najbolje odrađenih slučajeva pred Haškim sudom

Objavljeno

na

Objavio

Doživotna kazna zatvora prvostupanjska je presuda Ratku Mladiću na suđenju u Haagu za zločine u Bosni i Hercegovini.

Težina nijedne kazne ne može se izjednačiti sa strahotama počinjenim pod njegovim zapovjedništvom, no okrivljujuća presuda barem nosi zadovoljštinu.

O presudi, njezinom značenju i odjecima u Temi dana na HRT-u govorili su novinarka Višnja Starešina i
predsjednik Upravnog vijeća Memorijalnog centra Srebrenica Sadik Ahmetović.

“To je potpuno očekivana presuda i to ne samo nakon presude Radovanu Karadžiću, već i nakon presude u predmetu Srebrenica, osobito generalima Tolimiru i Popoviću koje su potpuno rekonstruirale mehanizam genocida i mehanizam likvidacija u Srebrenici.

Dakle, Srebrenica je jedan od najbolje odrađenih slučajeva pred Haškim sudom i jedno od najvećih postignuća tih suđenja je to što je utvrdila kako izgleda mehanizam likvidacije”, rekla je Višnja Starešina.

“Ako i doživi drugostupanjsku pravomoćnu presudu, ona je svakako ‘zabetonirana’. Zašto Mladić nije suđen za Škabrnju? To je također zabetonirano već samom optužnicom. Zdravko Tolimir je bio s njim u Škabrnji, cijelo vrijeme je bio s njim od Knina do Srebrenice. I Zdravko Tolimir je mozak zločina”, kazala je Starešina.

Na pitanje zašto nije djelovalo hrvatsko pravosuđe istaknula je da ono može još uvijek djelovati. “Pitanje je zašto se ne organiziraju suđenja u odsutnosti, barem zbog istine, da nam se ne nameće teza da su neki lokalni zli ljudi upravljali svime”, naglasila je Starešina.

Haški sud proglasio Ratka Mladića krivim i osudio ga na DOŽIVOTNI zatvor!

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Slijedi masovna beatifikacija ‘novog sveca’ u njihovom kalendaru. Nebeskom!

Objavljeno

na

Objavio

Ratko Mladić ide na doživotnu.

Razmišljam nešto da nitko ni u snu nije mislio da itko ima šanse protiv udruženih terorista i JNA.

Nikada ni pomislili nisu da mogu izgubiti rat.
Od tu iživljavanje i bestijalnosti bez mjere .
Mučenja, klanja, silovanja.
A iza njih armija!

Sve si mislim kako je to biti pripadnik naroda koji se nikada nije suočio sa svojom kolektivnom psihologijom.

Psihologijom naroda koji je potpuno kopirao svog dugogodišnjeg gazdu, Turke , u baš svakoj bestijalnosti koju su oni njima činili.
Sindrom zlostavljanog zlostavljača.

Pokušali su pronaći spas u mitologiji.
Proslavi izgubljenih bitaka.

Nametnuti se kao direktori, oficiri, žandari i milicionari, šefovi i nadređeni. Njihov zločin u poraću 45 ostao je nekažnjen. Priklonili se pobjednicima. Da bi pokazali sav sjaj svoje impotencije 91.
Primitivno, krvožderno.

Srdžba onih koji su šetali opanke stoljećima.
A svoj sram nikada racionalizirali.
Nadmeno agresivni.

I kada prijateljuju i kada ratuju .

Tek nad civilima i zarobljenicima postajali su moćni.

Govoreći o nasilju i kakve konkretne posljedice kontinuirano nasilje može ostaviti na čovjeka, sa zgražanjem gledam kako se odražava na jedan narod.

Koji je odlučio živjeti u mitologiji .

U negaciju kao najprimitivnijem obliku obrambenog mehanizma .

Zato je gotivo nemoguće uspostaviti racionalni dijalog s njima. Unatoč tome što je jezik sličan, a i zemljopisna širina.

Dijelovi mozga koji komuniciraju su potpuno različiti.

Duboko usađen u bazalne ganglije, mitologiju i odmak od stvarnosti ovaj narod na Balkanu treba godine da bi se otrijeznio.
Unatoč tome što je za lidere birao psihijatre. Koji su manipulirali ovom spoznajom.

Slijedi masovna beatifikacija novog sveca u njihovom kalendaru. Nebeskom, na lunatički način .

dr. Gordana Zelenika / Kamenjar.com

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari