Connect with us

Gluposti

Mesić dvaput bio u klubu u Slovenskoj – ‘Jednom sam jeo gulaš a drugi put odojka’

Objavljeno

-

Dvaput sam bio u klubu u Slovenskoj. Prvo što sam pitao kada sam došao je – čije je to? Rekli su mi da je od nekoliko firmi.

Pozvali su me na jelenski gulaš. Došao sam, pojeo gulaš i otišao. Drugi put sam bio na odojku. Došao sam zbog onoga zašto sam pozvan – da ručam. Smatrao sam da sam pozvan kao prijatelj. Sa mnom su bili i moji policajci. Pretpostavio sam da onaj tko te zove i plaća račun.

Mislio sam da tu dolaze poslovni ljudi. Ina je nekad imala takav jedan klub gdje bi nakon sklopljenog posla došli poslovni ljudi – otkriva Mesić dodajući kako za vrijeme njegovog posjeta u Slovenskoj nije bilo hostesa ni kartanja, donosi Jutarnji list

Znam da su mene obavještavali kad sam bio predsjednik. Zato imamo SOA-u i organe koji prate. Kada se nekoga postavlja na neku ključnu poziciju, treba gledati ima li ta osoba nekih repova – kaže Mesić, piše Jutarnji list

– Dragana Kovačevića sam znao iz političkih krugova. Bio je predsjednik gradske organizacije HNS-a. Obično smo razgovarali o gradskim i političkim problemima, ali nikad o njegovim komercijalnim potezima.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari