Connect with us

Politički rentgen

Mesić je vratio opljačkani novac sa djevičanskih otoka, Škoro će narodu vratiti državu

Objavljeno

on

Škoro će napaćenom hrvatskom narodu vratiti državu koju su nam oteli, isto ka što nam je Mesić vratio opljačkani novac sa djevičanskih otoka!?

Napaćeni pjevač Miroslav Škoro, težak najmanje 20 milijuna kuna koje je uprihodio na domoljublju napaćenog hrvatskog naroda, vratiti će napaćenom hrvatskom narodu državu koju su nam oteli. Za očekivati je da će nova hrvatska moralna vertikala pjevač Miroslav Škoro, kao znak empatije i dobre volje prvo razdijeliti barem pola svog basnoslovnog bogatstva napaćenom hrvatskom narodu zahvaljujući na taj način upravo tom narodu koji je od njega učinio elitu. Jer „ja sam elita“, kako to kaže pjevač Škoro.

Kako nam je poznato, „elite“ obično od naroda uvijek naprave bedake!

Napaćena elita Žak Houdek, Vedran Mlikota, general Mladen Mikolčević, Marica Vidaković, Bujanac, Radeljić, Pevec i ostali Škorini napaćeni „lisinskaši“, žurno će napaćenom hrvatskom narodu dati dobar dio svojih velikih prihoda i tako će sa Škorom započeti renesansa hrvatske države i hrvatskog nacionalnog bića.

Nedavno mi je objavljen naslov „Milanović i Mesić kao prst i nokat“, a danas nakon Škorine eskapade nisko profilnog domoljubnog populizma slobodno mogu staviti naslov „Škoro i Mesić kao prst i nokat“ i bojim se da neću pogriješiti ni milimetar. Jer, kakva je razlika između Mesićevog obećanja da će hrvatskom narodu vratiti tridesetak milijardi eura opljačkanog novca koji se skriva na nekim tajanstvenim djevičanskim otocima i ovog Škorinog obećanja da će napaćenom hrvatskom narodu vratiti državu. Kakva je razlika između Škore i Mesića, jer Mesić je razbio HDZ-ovo biračko tijelo i zahvaljujući glupim HDZ-ovim crnim labudovima iz tog vremena dva puta je osvojio Pantovčak, a sada isto to radi pjevač Škoro kada na sav glas tvrdi da je upravo on HDZ-ov kandidat za predsjednika. Računa li to Škoro na one članove i simpatizere HDZ-a koji su nosili Sanadera i Mesića kroz dva mandata, na one koji su obožavali Jadranku Kosor i Gorana Radmana s HRT-a ili možda misli na one HDZ-ovce koji su za svoga predsjednika birali Tomislava Karamarka, a za predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović.  Na ovo retoričko pitanje odgovor je više nego jednostavan i nepogrješiv . Pjevač Miroslav Škoro je bio pjevač Ive Sanadera, Stjepana Mesića, Jadranke Kosor, Mirka Galića i Gorana Radmana. U to vrijeme koje je obilježeno monstruoznom korupcijom i Pupovčevom afirmacijom političkog srpstva u Hrvatskoj pjevač Škoro se silno obogatio kao domoljubni smokvin list tog pokvarenog establišmenta, te pokvarene detuđmanizatorske elite iz koje je kao elita iznikao upravo pjevač Miroslav Škoro. Pjevač Miroslav Škoro je bio vjeran „hemeroid“ te političke kaste, a kada je Tomislav Karamarko preuzeo HDZ u svibnju 2012. godine i stvorio Domoljubnu koaliciju pjevač Škoro je demonstrativno tražio brisanje svih svojih tragova u članstvu HDZ-a u srpnju te iste godine. I naravno da je izdao HDZ, a sada snubi upravo te glasače HDZ-a!!! Škori je odjednom od tog HDZ-a zaprijetila ugroza, a nije mu prijetila ugroza od kvarteta Mesić-Sanader- Kosor? Nevjerojatno!!! Pa gdje je Škoro bio onda da vrati državu napaćenom hrvatskom narodu kada je Milanović proizveo „Lex Perković“, kada je govorio o slučajnoj državi i slučajnom narodu, kada je branitelje nazivao smrdljivim šatorašima, kada nam je obećao pakao? Gdje je bio na prosvjedima protiv Istanbulske konvencije koju danas smatra istočnim grijehom Kolinde Grabar Kitarović?

Napaćeni Škoro zamjera predsjednici Kolindi Grabar Kitarović da je njen najveći grijeh „nečinjenje“! Dakle po njemu Kolinda Grabar Kitarović je činila, ali nije dovoljno činila da bi se to moglo svesti pod ocjenu pozitivno. Na isti trik je spriječeno da blaženi Alojzije Stepinac bude proglašen „Pravednikon među narodima“. Istina, Stepinac je spasio mnoge židovske živote, ali nije učinio dovoljno, kažu oni, a tako kaže i napaćeni Škoro za predsjednicu. Nije učinila dovoljno!!! Čini se da su jedini Škoro i njegov mali od Goebellsa meritorni autoriteti koji znaju što je to dovoljno, a što nije dovoljno!?

Napaćeni Škoro kaže da nikada ne bi pjevao Bandiću niti bi mu pekao kolače, ali osuđenom i našmrkanom dileru pjeva se bez ikakvih problema i kompleksa, dok  Bandiću još uvijek nije dokazana bilo kakva kriminalna krivnja. Napaćeni pjevač Škoro, koji silno želi biti pravedan predsjednik države kao što je pravedan bio i Ivo Josipović, pjevao je pravomoćno osuđenom Branimiru Glavašu kada se ovaj vratio u Osijek iz „Ćelovine“ i to mu nitko nije zamjerio. A zašto bi mu zamjerili što je uprihodio lijepu sumicu honorara, zašto bi mu zamjerili kada mnogi smatraju da Branimir Glavaš nije kriv? No, je li danas Branimir Glavaš kriv ili normalan kada javno podržava „normalnog“ predsjedničkog kandidata Milanovića, a ne podržava napaćenog Škoru koji ga je tako lijepo dočekao nakon dugogodišnje robije?

Čini se da je Branimir Glavaš ipak dobro informiran o činjenici da je cijela ova predstava i igra prijestola na ovim izborima scenaristički pisana za Zorana Milanovića i da Glavaš podržava upravo onog tko će ga eventualno pomilovati ako i u ponovljenom procesu bude ponovo potvrđena presuda za ratne zločine.

Za mene nema nikakve dvojbe da je razbijanje HDZ-ovog biračkog tijela naručeno iz elitističkog gnijezda bivše udbe, a napaćeni pjevač Miroslav Škoro je udarni malj te agende koja na Pantovčak nepogrješivo vodi Zorana Milanovića! Za mene nema nikakve dvojbe da je blago rečeno degutantno i nepristojno kada pjevač Škoro hrvatskom narodu daje epitet napaćenog naroda. Osobno ne prihvaćam taj populistički epitet, pače s gnušanjem ga odbacujem, jer nisam ni napaćen niti mi je bilo tko oteo moju Hrvatsku da bi mi je pjevač Škoro trebao vratiti. Jer imamo Tuđmanovu Hrvatsku i hvala Škori na tom vraćanju!

Kada je hrvatski narod bio ugrožen i stvarno napaćen, svoje pravo lice su pokazali oni koji su ostvarili slobodnu Hrvatsku, oni koji su tu Hrvatsku darovali svom narodu ginući za tu Hrvatsku, a svoje lice su pokazali i oni  koji nisu prepoznali to sudbonosno vrijeme, nego su se brinuli isključivo za svoje sebične materijalne interese puneći džepove kao notorni domoljubni profiteri.

Pjevač Škoro je odustao od svog prvog izvornog obećanja da će ako postane predsjednik prvo sazvati referendum o promjeni predsjedničkih ovlasti kako bi postao novi Tuđman, a ako taj referendum ne uspije obećao je da će dati momentalnu ostavku.

Sada nam pjevač poručuje da će njegov prvi potez biti referendum za „ovršene“! Jer kako se inače zavući pod skute opskurnih Mostovaca? Laže li nam to pjevač Škoro ili samo ne govori istinu? Isto kao simpatični nam Stjepan Mesić!!!

Posebna je priča o značajnoj, strateškoj ulozi Mesićevog generala Mladena Mikolčevića u Škorinom taboru, a koji je još uvijek nedirnuti član HDZ-a? Postavlja se pitanje i tko je „Juda“ iz  SOA-e koji je Škori stavio svoje resurse na raspolaganje? Ako je to ekipa sa svojevrsnog sajma iluzija i sajma taština iz Lisinskog koja će napaćenom narodu vratiti Hrvatsku, onda bi svi mi zajedno trebali izvršiti grupni harakiri prije nego što nas ubiju ti eksperimentalni iluzionisti iz Pervanove „Večernje škole“!?

Jer posve je očito da je glas za Škoru, glas za malog iz Mesićeve kužine, glas za Zorana Milanovića, glas za SDP!

Kazimir Mikašek-Kazo

 

 

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari