‘Mesiću, ako je nastupila zastara za Perkovića, nije za tebe i za čekove koje si pokrao iseljenicima’

1

Druženje antifašista pod sloganom ‘Dani balkanske ljubavi’ na Bundeku, branitelji iz Croatoruma nazvali su ‘peder balom’.
Na Bundeku je u subotu održano druženje antifašista pod sloganom ‘Dani balkanske ljubavi’ . Neizbježan gost i ove veselice bio je bivši predsjednik Stipe Mesić, koji je opet ugrabio priliku za malo medijskog prostora, pa je komentirao sukob vlade i Europske komisije oko slučaja Josipa Perkovića. Legalist Mesić stao je u obranu Perkovića, poručivši kako svakako treba poštivati hrvatske zakone.

Izjava bivšeg predsjednika ponovno je na noge digla branitelje, i to one iz domoljubne organizacije Croatorum, koji se uporno zalažu za provedbu lustracije odnosno osude komunizma po europskoj Deklaraciji koju smo odavno prihvatili.

Feštu na Bundeku ‘Dani balkanske ljubavi’ nazvali su ‘peder balom‘, a Mesiću odgovorili da ‘ne brine, jer ako je za njegova kompanjona Perkovića nastupila zastara, nije za njega, odnosno za čekove namijenjene kupovini naoružanja za obranu Hrvatske koje je pokrao u Australiji’.

Inače, svima onima koji misle da je balkanska ljubav nepovratna, antifašisti su tijekom druženja na Bundeku poručili da su u krivu.

Prema riječima predsjednika Lige antifašista Hakije Abdića, ideja bivšeg predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita nikada neće postati prošlost i kad-tad će biti budućnost naroda u regiji.
U obranu antifašizma stao je i Mesić, koji je još jednom ponovio kako se prešućuje činjenica da je Tito bio Hrvat te kako se u javnosti plasiraju ‘sulude priče’ o njegovom porijeklu.

Druženje na Bundeku popraćeno je Titovim slikama, kapama s petokrakama i partizanskim pjesmama.

bundek_antifasisti_2_20130824_1703465344

facebook komentari

  • Doći će i njima kraj. Povijest će ih označiti kao jedno smeće, izdajnici i otpadnici svojeg vlastitog naroda.