Pratite nas

BiH

Migranti naoružani motkama hodaju Velikom Kladušom u potrazi za suparnicima (VIDEO)

Objavljeno

na

Situacija u prihvatnom centru za migrante “Miral” u Velikoj Kladuši je i dalje napeta iako nema većih, odnosno masovnih incidenata, rekao je za Klix.ba glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić.

“Tenzija i dalje ima, a jednostavno situacija među njima može eskalirati u svakom trenutku. Policija je na terenu, prati događanja i u stanju je pripravnosti”, ističe Šiljdedić.

Čitatelji portala Klix.ba javljaju da je situacija u mjestu Polje u Velikoj Kladuši zabrinjavajuća s obzirom na to da se migranti iz Pakistana ponašaju suprotno svim pravilima ponašanja te su odlučili uzeti pravdu u svoje ruke nakon velikog sukoba koji se odvijao jučer.

“Migranti iz Pakistana odlučili su uzeti pravdu u svoje ruke. Pretražuju selo, tuku Alžirce i Marokance”, kazali su.

Na priloženim snimcima može se vidjeti skupina migranata koji naoružani šipkama i drugim predmetima hodaju cestom, očito, u potrazi za suparnicima.

Prema riječima preplašenih mještana policija sve promatra s parkinga kod Mirala jer nemaju adekvatan kadar da se ozbiljno pozabave ovim problemom.

Sukobi među migrantima su svakodnevica koja je kulminirala u noći s utorka na srijedu kada se sukobilo više od 100 osoba, prilikom čega ih je više ozlijeđeno. Ozljede je zadobilo i nekoliko policijskih službenika koji su radili na uspostavljanju reda i mira.

 

Sukobili se migranti u Velikoj Kladuši pa napali policajce, dvadeset uhićenih

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari