Connect with us

Reagiranja

MIJO CRNOJA: Cijela ta kampanja usmjerena je na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije

Objavljeno

-

Nakon brojnih medijskih natpisa i optužbi oglasio se i novi ministar branitelja Mijo Crnoja. U priopćenju Kabineta ministarstva branitelja stoji da su sve optužbe na račun Crnoje izmišljotine i da se već pripremaju tužbe protiv svih koji su pisali o aferama.

[ad id=”68099″]

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Povodom niza medijskih napada posljednjih dana vezanih uz novog ministra Hrvatskih branitelja ovim putem se odlučno opovrgavaju medijski navodi koji su doveli u pitanje poštenje, osobni integritet i čast ministra.

Sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrovog stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanje pravne države, ovim putem najodlučnije demantiramo.

U tom kontekstu ovlašteni smo priopćiti javnosti da će ministar hrvatskih branitelja zatražiti kaznenu i materijalno odgovornost protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi. Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenju nove Vlade Republike Hrvatske.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari