Connect with us

Komentar

MIJO CRNOJA: Objavit ćemo mi sve registre

Objavljeno

-

Program treba dorađivati i dotjerivati, sagledati problematiku branitelja, a registar izdajnika nacionalnih interesa RH je jedna od točaka, kazao je ministar braitelja Mijo Crnoja.

[ad id=”68099″]

“Objavit ćemo mi sve registre. Ako se netko ogriješio o zakone RH i ako je izdao nacionalne interese, nema razloga da se ne nađe u registru”, kazao je Crnoja u emisiji Veterani mira na HRT-u.

Prigovorio je i što nema domoljubnih filmova, prvenstveno HRT-u.

“Ni jedan film dosad nije snimljen o ratu i braniteljima u pozitivnom kontekstu… HRT-u mora biti obaveza i dužnost da radi takve filmove i promiče ciljeve za koje su ginuli branitelji diljem Hrvatske”, kazao je Crnoja.

Najavio je raspuštanje šatora u Savskoj 66.

“Postoji već neki načelni dogovor da se šator makne iz tehničkih razloga, jer se treba urediti trg Nevenke Topalušić. Uredit ćemo sve i neće biti potrebe za šatorom”, najavio je HDZ-ov ministar.

“Oni nisu tamo bezveze i nisu došli tamo, jer nemaju što raditi”, kazao je Crnoja, navodeći da su oni konstantno poručivali da je Vlada isključila i obezvrijedila branitelje, izjednačila branitelje i agresore.

“To su razlike koje moramo razlučiti. Domovinski rat za našu svetu, voljenu Hrvatsku je nešto što se ne smije blatit'”, kazao je.

Rekao je i da će dovesti svećenika i blagosloviti urede Ministarstva i moliti Boga da nam svima da jakosti, mudrosti i pameti, prenosi N1.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari