Mila Horvat dobila i drugu bitku

0

Operirana je prije mjesec dana a sada je već gotovo spremna za povratak

Iza voditeljica i sportske reporterke HTV-a Mile Horvat, još je jedna dobivena bitka.

mila hNaime, nakon što je prošle godine u veljači operiralatumor na jednjaku, prije mjesec dana voditeljica je imala još jednu uspješnu operaciju. Proces oporavka teče prema očekivanjima i vrlo brzo Mila bi trebala biti “u pogonu”.

– Sve je prošlo uspješno, sada se oporavljam, fit sam i još malo pa ću biti spremna za povratak – potvrdila nam je voditeljica. Dodala je kako ne bi ulazila u detalje te kako će vremena za razgovor biti kada se vrati, što bi trebalo biti uskoro.

Njezini zdravstveni problemi počeli su još u veljači prošle godine kada joj je na rutinskom sistematskom pregledu otkriven tumor na jednjaku. Voditeljica je hitno operirana i već nekoliko mjeseci kasnije vratila se na posao.

Uslijedile su terapije i liječenje, ali početkom ožujka ove godine Mila je ponovno otišla na bolovanje.

– Sve u vezi sa svojim zdravljem rješavat ću kao i uvijek, u najkraćem mogućem roku, bez drame, racionalno i u miru. Uz kvalitetnu medicinsku skrb, svom uobičajenom radnom ritmu i obvezama vraćam se uskoro, čim mi opće stanje to dopusti – rekla nam tada voditeljica.

I čini se, tako će i biti. Uz pomoć najbližih i vrhunsku medicinsku skrb voditeljica se dobro oporavlja. I dalje se nada da će se do lipnja posve oporaviti kako bi ispunila svoju veliku želju. Odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil.

Još početkom godine Mila si je obećala da će, ako joj to zdravlje dopusti, otići pratiti naše nogometaše na Mundijal.

– Ako ne budem u planu kao dio HTV-ove sportske ekipe, idem u Brazil na prvenstvo u vlastitom aranžmanu – izjavila je voditeljica.

VL

facebook komentari