Connect with us

Komentar

Milan Bandić: S Milanovićem ne, ali s Oreškovićem mogu pričati o važnim projektima

Published

on

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izrazio je u četvrtak uvjerenje da će s novim premijerom Tihomirom Oreškovićem ubrzo moći razgovarati o projektima koji su važni za Zagreb i Hrvatsku.

[ad id=”68099″]

Za razliku od dosadašnjega predsjednika Vlade Zorana Milanovića, s kojim nije mogao razgovarati četiri godine o projektima važnim za Zagreb i Hrvatsku, Bandić očekuje da će se s Oreškovićem ubrzo naći i razgovarati o tim pitanjima, piše jutarnji list

Na novinarsko pitanje o tome kako je dvoje predstavnika nacionalnih manjina, koji su članovi HNS-a, došlo u njegov Klub zastupnika, Bandić je odgovorio da nikoga nije snubio jer je ozbiljan čovjek i poručio da one koje to zanima pitaju te zastupnike.

Na upit o optužbi nekih udruga o netransparentnom dodjeljivanju gradskih prostora, Bandić je poručio kako onaj tko ima bilo kakve podatke ili materijale o tome treba odmah otići u Uskok. U Zagrebu već nekoliko godina provodimo akciju nulte tolerancije na korupciju, ustvrdio je.

Na pitanje kako to da je onda protiv njega podignuta kaznena prijava odgovorio je kako bi to mogla znati dosadašnja vlast, jer se s njom razišao. Vidjet ćete ubrzo nepodopštine dosadašnje vlasti, rekao je Bandić i dodao kako vjeruje u trodiobu vlasti u Hrvatskoj.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari