Connect with us

Komentar

Milan Ivkošić: Rađa se popiškio po vlastitoj karijeri i časti

Objavljeno

-

Kad se nađe pred Srbima mnogi Hrvat, kadšto i nehotice, da ne bi ugrozio “bratstvo i jedinstvo”, kukavički poklekne. Je li to bilo posrijedi kad je poznati hrvatski košarkaš Dino Rađa davao intervju srpskom Nedeljniku ili je mislio ono što je govorio?

A govorio je tako da bi ga svaki čestit Hrvat trebao prezreti. Zar netko tko pripada zemlji u kojoj su četnici napravili užase može reći: “Zaboli me više k***c za rat. Za četnike i ustaše, za antivaksere i sve ljude ograničene pameti koji nam ne dopuštaju da živimo normalno… Zaboli me tko je prvi počeo, tko je više pogriješio.

Odbijam sudjelovati u tim pričama, koje su samo hrana za idiote koji nemaju druge sreće nego da se mrze. Da mi je vidjeti da se ljudi puste normalno živjeti…” A ti užasi napravljeni su upravo nad takvim ljudima koji su htjeli “normalno živjeti”, a najavljivali su ih već Miloševićevi mitinzi na kojima se uzvikivalo: “Hoćemo oružje”. To oružje, te bombe, granate, puške i noževi mogli su ubiti i nekoga iz Rađine obitelji ili rodbine, ali njemu su očito ostale samo uspomene na komoditet vrhunskog košarkaša, no nije prva veličina koju ne samo da k…. nije zabolio nego se njime i popiškila po vlastitoj karijeri i časti.

Milan Ivkošić / Večernji list

HVIDR-a RH osudila istup Dina Rađe – grubo je izvrijeđao Domovinski rat i njegove žrtve

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari