Milan Kovač: Na ovakve monstruozne laži sam se već navikao

6
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bivši zaposlenik Vindije Rajko Dondur danas je, govoreći u HTV-ovoj emisiji “Nedjeljom u dva” o kriminalu u toj tvrtki, naveo kako je Vindija kupila Koku pošto je on 1994. godine ravnatelju Fonda za privatizaciju Milanu Kovaču odnio kuvertu sa 20.000 DM.

Milan Kovač je za večernji list izjavio:

-Na ovakve monstruozne laži sam se već navikao. Očito je urednik u zadnji tren promijenio koncept emisije kako bi uz najavljenog doveo i gosta koji će izreći tu laž i koji je priznao da je tri puta osuđivan.

Nikad toga čovjeka nisam vidio niti sam 1994. bio predsjednik Fonda za privatizaciju na čije sam čelo došao u lipnju 1995. A cilj je bio da me se kompromitira kao svjedoka na sutrašnjem sudskom procesu u kojem je Stjepan Mesić optužio Milana Ivkošića jer je u jednom tekstu u Večernjaku napisao da je bio suradnik Udbe i KOS-a, da je 1994. pučem htio spriječiti oslobođenje Hrvatske te da je veleizdajnički svjedočio u Haagu.

> Dr. Bačić: “Mesić je zaštitio ubojicu 21 svećenika sa Macelja!”

facebook komentari

 • miro

  Tko god je bio ravnatelj fonda za privatizaciju taj se je dobro omastija,pa nismo mi Hrvati budale da ne znamo što se radi i danas i u prošlosti.Svima njima bi tribalo povjerenstvo za imovinu i provjerit račune po inozemstvu.

 • Omnes Omnibus

  Sto se tice poslovanja Vindije, to se lako moze provjeriti preko Ureda za drzavnu reviziju. Cini se da su oni posljednji Mohikanci koji obavljaju svoj posao profesionalno. Ovo sa svjedocenjem, pretpostavljam protiv dozivotnog predsednika i podcasnog antifasiste je interesantno. Zastrasujuce je kako ta hobotnica ima pipke bas svuda.

 • goranka

  Kad bi plenković slagao takvo povjerenstvo, predsjednik bi mu bio dikobraz. Zato, bolje ne.

 • dziklin

  Ima li u adezeu poštena čovika?

 • Dusko Besenic

  Dobro su pekli i ispekli zanat i do u detalje razradili sustav inkriminiranja! Na žalost,naše “službe” su prema njima šegrti!

 • Dusko Besenic

  Ima li kod tebe u obitelji pametnog “čovika”?