Connect with us

Politika

Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto napustili Domovinski pokret: ‘Duboka država ponovno je djelovala’!

Objavljeno

-

Saborski zastupnici Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto izvijestili su u utorak da napuštaju Klub zastupnika Domovinskog pokreta.

“Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta”, napisao je Vrkljan na svome facebook profilu.

“Razlika u pogledima Karoline Vidović Krišto i mene s jedne, te Miroslava Škore i Marija Radića s druge strane, je u tome da mi smatramo da su potrebne korijenite političke promjene u hrvatskom društvu, te da tim promjenama mora biti podređen cjelokupni politički rad”, ustvrdio je te dodao da su promjene moguće ako se stvori jaka politička opcija, vjerodostojna u svom političkom djelovanju, bez ikakvih trgovačko-nagodbenjačkih motiva.

Vrkljan je ustvrdio kako su “zbog djelovanja na istinskim promjenama u Hrvatskoj, Vidović Krišto i on osobno već nekoliko mjeseci izloženi različitim pritiscima i spletkarenjima unutar Domovinskog pokreta kako bi ih se ušutkalo i spriječilo u političkom radu”.

“U više sam navrata u razgovoru s Miroslavom Škorom i na ovom mjestu isticao minimum političkih standarda ispod kojih osobno neću ići”, poručio je Vrkljan.

Bivšim kolegama u klubu Domovinskog pokreta, Vrkljan i Vidović-Krišto poželjeli su sve najbolje u osobnom i političkom životu te najavili konferenciju za novinare na kojoj će o svemu detaljnije izvijestiti. (Hina)

Domovinski pokret: Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari