Connect with us

Vijesti

Milanović čestitao Uskrs – Vrijeme propitkivanja svojih djela i postupaka

Objavljeno

-

Ured predsjednika Republike Hrvatske

Najveći kršćanski blagdan, Uskrs, vjernici i ove godine dočekuju izloženi izazovu koji je pred sve nas, ne samo u Hrvatskoj nego u cijelom svijetu, postavila pandemija i s njom povezane prijetnje koje ugrožavaju prije svega zdravstvenu, socijalnu i društvenu sigurnost i mir naših građanki i građana.

U teškim i izazovnim vremenima blagdan Uskrsa treba nas podsjetiti na najvažnija vjerska, ali i na opća svjetovna načela – dobrotu, zajedništvo i ljubav prema bližnjima, a svim kršćanskim vjernicima treba učvrstiti vjeru i nadu u pobjedu svjetla i novi početak. Uskršnji su blagdani vjernicima oduvijek i vrijeme suočavanja s vlastitim odlukama, vrijeme propitkivanja svojih djela i postupaka.

Prepoznajmo i prihvatimo načela dobrote, zajedništva i ljubavi kao univerzalni način življenja i put u bolje sutra, neka nas najveći kršćanski blagdan potakne na jačanje vrijednosti međusobne solidarnosti, posebno prema našim sugrađankama i sugrađanima kojima je u ovom izazovnom vremenu potrebna pomoć.

Želim vam mirne blagdanske dane ispunjene radošću, provedite ih sretno u krugu obitelji i prijatelja.

Svima vama u Hrvatskoj i izvan Domovine koji najveći kršćanski blagdan slavite prema gregorijanskom kalendaru želim sretan i blagoslovljen Uskrs, stoji u čestitci.

Plenković čestitao Uskrs, naglasio potrebu uzajamnog povjerenja

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari