Connect with us

Vijesti

Milanović: Grabar-Kitarović se želi oprati od bliskog odnosa s Putinom

Objavljeno

-

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović poručio je u srijedu kako se bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavom da su se Rusi umiješali u predsjedničke izbore u Hrvatskoj, želi “oprati od odnosa s Putinom koji je bio blizak”.

“Želi se vjerojatno oprati od odnosa s Putinom koji je bio blizak”, kazao je Milanović novinarima u Pazinu gdje je sudjelovao na sjednici Gradskog vijeća.

“Nemoj to raditi preko hrvatske grbače, nađi drugi način”, dodao je. “Razumijem da se želiš oprati od nekih stvari, ali nemoj prljati nas. Ne znam koji je razlog, pitajte nju. Ili ću je ja pitati jer je opet na popisu delegacije za New York, opet sam to potpisao. Idemo za dva dana na zasjedanje Opće skupštine UN i opet se ugurala tamo.”

Milanović je također sugerirao da njegova prethodnica “očito želi negdje van”.

Grabar-Kitarović je prošloga tjedna u podcastu One Decision bivšeg direktora britanske obavještajne službe MI6 Richarda Dearlovea izjavila kako se Rusija umiješala u zadnje predsjedničke izbore u Hrvatskoj koje je izgubila od Milanovića.

Grabar-Kitarović je u utorak kazala za N1 da su se “naši mediji uhvatili tog jednog dijela u podcastu koji sam spomenula gotovo usputno”.

“Slažem se, iznimno važna tema o kojoj treba ozbiljno razgovarati jer kod nas još nije razvijena svijest o takvoj vrsti upliva”, dodala je.

Grabar Kitarović: Rusija se umiješala u izbore na kojima sam izgubila od Milanovića

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari