Connect with us

Politički rentgen

Milanović je još jednom dokazao da je King Kong s Pantovčaka!

Objavljeno

-

..Jedino Zlata Đurđević, štimkolegica Perkovića i Mustaća, ogorčena „jugo skojevka“ i protivnica ustaše Marka Perkovića Thompsona nije njegov žetončić,…….

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

 Rušilački nagon predsjednika Milanovića, isti onaj kao u vrijeme njegovog vlastodržja u Banskim dvorima kada je Hrvatsku brutalno podijelio na „mi i oni“, kada je branitelje nazivao štakorašima, a svećenike Katoličke crkve crnomantijašima, kada je „pomagao“ Ranku Ostojiću u crtanju „svastike“ na Poljudu, kada je njegov ministar Jovanović silom pokušavao uništiti hrvatski nogomet i izbaciti nogometnu reprezentaciju s Europskog prvenstva, kada je brutalno pokrenuo progon protiv Zdravka Mamića i Dinamo, (a danas ih populistički hvali), kada je spašavao udbaške ubojice Perkovića i Mustaća, danas je ponovo na svjetlima pozornice! Ophodi s javnošću kao kralj Tomislav, kao apsolutni vladar, kao jedina moralna vertikala, kao alfa i omega, kao da postoji samo on i njegov ego, kao da su sve druge institucije Republike Hrvatske smeće kakvim ga on ocrtava. HRT je smeće, sve su televizije smeće osim N1 televizije, a zna se i zašto!?

Silovatelj pravne procedure o kojoj se izjasnio Ustavni sud Republike Hrvatske braneći Hrvatski sabor, nepoštivatelj zakona ma kakvi oni bili, podsjeća me na druga Tita i onu sintagmu „nećemo se valjda zakona držati k’o pijan plota“. King Kong po naravi i i genima i jest diktator, on jest rušitelj i zbog tog nadimka se Milanović vjerojatno osjeća ponosnim, a nikako povrijeđenim!? To mu je kompliment! Jedini zakon koji bi Milanoviću odgovarao jest onaj kojega bi sam izmislio i napisao vlastitom rukom, onaj kojega bi sam sebi predložio i onaj kojega bi sam sa sobom jednoglasno izglasao i kao predsjednik potpisao i zapovijedio njegovu provedbu. Jedini Vrhovni sud koji bi Milanoviću odgovarao jest onaj u kojemu bi on bio sam kao predsjednik!

Jedini Ustavni sud koji bi njemu odgovarao bio bi onaj u kojemu bi on predstavljao i predsjednika i sve ustavne suce u jednoj osobi. Jedini dobar pravnik u Republici Hrvatskoj jest King Kong, a svi ostali su sitne ribe, žetončići, loši studenti, pikzibneri i diletanti.

Svi drugi su nečiji žetončići, jedino Zlata Đurđević nije njegov žetončić!!!??? Jedino Zlata Đurđević, štimkolegica Perkovića i Mustaća, ogorčena jugo skojevka i protivnica ustaše Marka Perkovića Thompsona nije njegov žetončić, a svi ostali jesu!? I to kakav žetončić? Zlata Đurđević je toliko briljantan Milanovićev žetončić da se oko nje ne smije ništa propitkivati, ona je „ženka“ iz krda King Konga koja mora biti prva, ako ne milom onda silom!? Za zlatu Đurđević i njenog drčnog mužjaka ne vrijede zakoni, natječaji, javni poziv, propisane procedure. S obzirom na njen IQ, na veličinu njenog intelekta i još većeg uma King Konga koji ju gura, ona mora biti jedina i jedina prava kandidatkinja za predsjednicu Vrhovnog suda Republike Hrvatske i njoj na tom sudu ne treba više ni jedan sudac osim Zorana Milanovića! Njih dvoje, iz istog KingKongovskog miljea učinili bi Hrvatsku zemljom blagostanja, pravde i pravednosti.

Prije nego što King Kong u svom rušilačkom pohodu agresivno zatraži ukidanje instituta opoziva predsjednika Republike Hrvatske, treba taj institut pod hitno staviti u proaktivnu funkciju i zatražiti opoziv King Konga i njegovih rušilačkih KingKongovskih ideja. Jer, ako je pao s vojnog transportera glumeći vještog specijalca, zašto ne bi pao i s Pantovčaka na kojega se jedva penje s bolnim preponama glumeći predsjednika i nedodirljivu moralnu vertikalu. Treba tresnuti tako da ga više neće moći sastaviti ni iluzionist Miroslav Škoro koji ga je izmislio!

Kazimir Mikašek-Kazo

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas