Connect with us

Politika

Milanović o obveznom cijepljenju: ‘Jako loš put kojim idu uspaničeni i kratkovidni političari’

Objavljeno

-

Predsjednik Republike Zoran Milanović obišao je Regionalni centar izvrsnosti za robotske tehnologije (CRTA) Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Na pitanje o obveznom cijepljenju on kaže da je to “jako loš put kojim idu uspaničeni i kratkovidni političari”.

“Nisam tradicionalist i konzervativan, neću nikad ni biti. U ovom pokušaju kontrole svega vidim opasnosti i posrnuće. EU za to nema kompetencije i ne smije ih imati. Ako ima, neka kaže koje su. Svaki sljedeći korak je prema distopiji, to polako raste, ali kad naraste, kasno je”, kaže Milanović dodajući da u tome imaju i poslušnost hrvatskih političara koji ništa ne razumiju.

“To je besmisleno, ničim znanstveno opravdano i utemeljeno. Ovaj omikron će doći i proći, kao što je i delta došla negdje u sred cijepljenja. Mirno i bez straha, ljudi su iz straha spremni davati ficleke slobode, a onda odjednom platno”, kaže predsjednik, prenosi N1

O slučaju glavne državne odvjetnice kaže kako je trebala otići još prije dva tjedna, odnosno nikad ni postati to. “nepoznata osoba koja se nikad nije bavila kaznenim pravom bude instalirana na to mjesto i onda je se uhvati nekoliko puta u neistinama, lažima. S obzirom da se radi o položaju koji ima ogromnu vlast i da je kontrola nikakva, to mora biti osoba koja uživa razinu povjerenja barem kao Dinko Cvitan. Ova osoba ne uživa ničije povjerenje i to je još jedna fleka na stolnjaku koji nam je stavio HDZ”, kaže.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari