Connect with us

Nebuloze

MILANOVIĆ OŠTRO NAPAO PREDSJEDNICU, NAZVAO JE ŠAKOM JADA

Objavljeno

on

milanovic-forumBivši premijer i šef SDP-a Zoran Milanović održao je govor u dječjem kazalištu u Dubravi.

Iz prvih redova su ga bodrili Mirando Mrsić, Boris Lalovac, Gordan Maras, Siniša Hajdaš Dončić, Orsat Miljenić, Milanka Opačić i drugi, piše jutarnji list

[ad id=”93788″]

Milanović nije, usprkos očekivanjima, previše spominjao svog protukandidata Zlatka Komadinu, osim što je izrazio uvjerenje u vlastitu pobjedu.

– Želim voditi naš SDP i zbog vašeg odgovora na samo jedno, jednostavno pitanje o budućnosti: koga HDZ baš nikako ne želi za predsjednika SDP-a? – navodi se u brošuri koju su dobili svi prisutni.

Dva sata druženja s građanina prošla su najviše u znaku lokalnih odbora i skorašnjih izbora u Zagrebu.

– ‘Bandić je gotov. Za godinu i pol kreće lov na Zagreb. Bero se mora paziti nezavisnih kandidata’ – rekao je Milanović.

Spomenuo je i incident s Forumom mladih, čiji je predsjednik zagrebačke organizacije Matej Mišić u Facebook statusu napisao kako je za njih Milanović predsjednik na odlasku jer je izjavio da mlađima od 30 godina mjesto nije u politici, za koje je rekao da gube vrijeme baveći se nebitnim stvarima. Od uspjeha svoje vlasti istaknuo je imigrantsku krizu.

– Dok su Kitarovićka i Karavaso olajavali u Mađarskoj, mi smo pomagali ljudima. Nismo se ogradili žicom, niti ćemo to ikada napraviti – tvrdi Milanović.

Za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović rekao je da je ‘šaka jada’ te da je poznaje ‘dok je još Tomislavu Karamarku virila iz džepa’, a za premijera Oreškovića je ustvrdio kako nema legitimitet, ali i da je pravi šamar državi.

Ulazak bivšeg ministra obrane Ante Kotromanovića izazvao je ovacije i pitanje je li kupio zavjese.

– Od toliko novca koliko je prošlo kroz naše ruke, nikada se nismo okoristili. Pa vidite Antu, čovjek nema za zavjese – nasmijao je Milanović prepunu dvoranu.

Ustvrdio je kako je njegova Vlada imala samo jedan skandal, i to onaj s ministricom Mirelom Holy.

Za HDZ je rekao kako nisu pobijedili na izborima.

– Jedini pobjednik je MOST. HDZ nije za promjene, niti će ikada biti. Jedino na čemu rade je održavanje statusa quo. Priče o osam tisuća kuna po djetetu su smiješne ako se njegova majka mora vratiti na posao nakon šest mjeseci jer to isto dijete ne može uzdržavati – rekao je Milanović i zaključio kako se hrvatska ljevica mora ujediniti na svim razinama, ako želi pobjediti namjesničku Vladu..piše jutarnji list

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari