Connect with us

Politika

Milanović: Obuljen Koržinek samoubilački ispunjava prohtjeve svog zlostavljača

Objavljeno

-

Predsjednik Republike Zoran Milanović ustvrdio je četvrtak, komentirajući gostovanje ministrice kulture i medija Nine Obuljen Koržinek u HTV-ovoj emisiji “Otvoreno”, da ona “samoubilački ispunjava prohtjeve svog sredovječnog gospodara i zlostavljača”.

“Jučerašnji primjer samouništenja, čin žrtvovanja u maniri crnih udovica, u kojem jedna žena samoubilački ispunjava prohtjeve svog sredovječnog gospodara i zlostavljača, sjajan je primjer i upozorenje mladim ženama i djevojkama kako se ne smiju ponašati žele li zadržati dostojanstvo i svoj intimni socijalni prostor. Držite distancu”, napisao je Milanović na svom facebooku.

Obuljen Koržinek je u emisiji “Otvoreno”, koja se bavila napadom na Markovu trgu i radikalizacijom društva, a započela je komentarima o međusobnoj komunikaciji Milanovića i premijera Andreja Plenkovića, izjavila da se ne smije zaboraviti da je Milanović, kao tadašnji predsjednik SDP-a, današnjeg premijera nazvao “sinom vojne lekarke i pokrenuo strašan govor mržnje protiv njega, koji se vuče do danas”.

Umjesto da “herojski zec” odgovori na pitanje što je točno mislio kada je rekao da sam posijao mržnju 2016. godine, kaže Milanović na facebooku, on “upreže u svoja kola rijetke hadezeovce koji su se, ne bi li opravdali njegove ludorije, pripravni uvijek i stalno ponižavati u javnom prostoru”.

Milanović piše da je Obuljen Koržinek “u očajničkom pokušaju da iz blata iščupa svog gospodara, kao opravdanje i obrazloženje za njegovu monstruoznu insinuaciju pokušala podvaliti jednu banalnu, ilegalno snimljenu zafrkanciju iz kolovoza 2016.”.

Onome ili onoj tko dokaže kauzalnu vezu između te gluposti, jedne sasvim banalne istine koja nikome ne bi trebala smetati, i mržnje, pa makar to bilo i u forenzičkim tragovima, pripast će Nobelova nagrada za logiku, dodao je.

Pritom je ponovio kako to nije prepucavanje, kako se prikazuje, već borba za punu odgovornost za izrečenu riječ “kako pametnu, tako i glupu”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari