Connect with us

Politika

Milanović: Plenkoviću ne smeta korupcija nego oni koji o tome govore i pišu

Objavljeno

-

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović ustvrdio je u ponedjeljak da pemijeru Andreju Plenkoviću ne smeta korupcija i pljačka države nego oni koji o tome govore i mediji.

“Andreju Plenkoviću ne smetaju pljačka države i korupcija koju godinama provode članovi HDZ-ovog kartela. Ne smeta mu što vodi najkorumpiraniju Vladu u hrvatskoj povijesti. Ali smetaju mu oni koji govore o tome i mediji koji još uvijek slobodno pišu o njegovom kriminalu i korupciji”, istaknuo je Milanović u objavi na facebooku.

“I kao svaki raskrinkani i ugroženi diktator, Plenković ih proglašava neprijateljima i urotnicima. Zato je, sada je valjda svima jasno, donio Lex AP i zato Turudića pod svaku cijenu želi instalirati u DORH”, dodao je.

Slobodni mediji, kaže Milanović, prijetnja su Plenkovićevom kriminalnom režimu i ako ih ne može kupiti onda će ih ušutkati represijom i silom.

“I tome se moramo suprotstaviti, jer bez slobodnih medija nema slobodnog društva. Nakon 17. travnja ćemo odmah ukinuti Lex AP i zaustaviti zakupce oglasnog prostora koje je Plenković pretvorio u svoju propagandnu mašineriju preko koje kupuje i kontrolira medije. Dosta je!”, poručio je predsjednik Milanović.

(Hina)

Butković Milanoviću: Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a izađeš kao kravokradica

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas