Connect with us

Zanimljivosti

Milanović postao hit na Fox Newsu. Voditeljica mu poručila: ‘Hvala Zorane’ (VIDEO)

Objavljeno

on

Prilog je bio o migrantima iz Afganistana i koje bi ih zemlje trebale primiti. Milanović je još u kolovozu rekao da bi svi oni trebali naći mjesto u Americi. Sad je Fox News vrtio izjave predsjednika i visokih državnika.

Jedan korisnik Twittera je objavio snimku priloga Fox Newsa na kojoj poznata američa voditeljica Laura Ingraham čita izjave nekih političara o izbjeglicama iz Afganistana nakon što su talibani tamo preuzeli vlast, komentar na izjavu našeg predsjednika Zorana Milanovića postao je hit.

Podsjetimo, predsjednik Milanović je na upit novinara u kolovozu treba li Hrvatska primiti izbjeglice iz Afganistana, rekao kako misli da bi oni trebali ići u najveće države. “Svi oni bi trebali naći svoje mjesto u SAD-u” kazao je tada između ostalog Milanović, prenosi Večernji list

Upravo na njegovu izjavu nadovezala se voditeljica. Prvo je krenula: “Francuski predsjednik Macron kazao je da se Francuska treba zaštititi od migranata”, potom je kazala: “Austrijski ministar unutarnjih poslova, kaže da ne postoji razlog zašto bi Afganistanci sada dolazili u Austriju”, a onda je na kraju rekla: “Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je da bi svi oni trebali pronaći svoje mjesto u Americi” i dodala “Hvala, Zorane”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari