Connect with us

Politika

Milanović: Pozivam Petrova da bude predsjednik Sabora

Objavljeno

-

Premijer Zoran Milanović na konferenciji za novinare u središnjici SDP-a osvrnuo se na najnovije podatke o rastu BDP-a. Hrvatska stvarno raste i nema povratka na staro. Važno je da nastavimo taj posao i to što prije. Ovo su rezultati moje vlade, istaknuo je Milanović. Brojke govore svoje. Rezultati pokazuju da nastavimo raditi u suradnji s Mostom. Pozivamo Most na partnerstvo, naglasio je.

[ad id=”68099″]

Milanović je rekao kako je datum koji je predsjednica odredila – 3. prosinca korektan, ali bi bilo bolje da je tjedan kasnije. Ovih tjedan dana bavit ćemo se onim što je akutno, a to je konstituiranje Sabora i izborom predsjednika.

To je trenutak u kojem treba donijeti odluku. Ovom prilikom pozivam Božu Petrova da se prihvati dužnosti. Pozivamo ga da bude predsjednik Sabora. Ako ne prihvati iz nekog razloga, a ako on to ne želi mi ćemo predložiti osobu koja će tu funkciju obavljati do sklapanja partnersvtva. Potrebna nam je osoba koja će imati važnu korektivnu ulogu čuvara zakonodavnog konteksta. To je vrlo važna osoba, rekao je Milanović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari