Connect with us

Politika

Milanović: Pratite što se događa oko nabave oklopnih vozila Bradley

Objavljeno

-

Pratite što se događa oko nabave oklopnih vozila Bradley, poručio je danas iz Gline predsjednik Republike Zoran Milanović, dodavši da ona osoba koja aktivno opstruira taj proces treba znati da ga on “gleda, prati i da zna više nego što misli”.

– Događaju se čudne stvari. Amerika nam nudi na poklon nešto što koriste još samo dvije države, i to netko sustavno pokušava odbiti. Kada bi cijela vojska bila opremljena ekvivalentom Bradleya, bili bi prejaki. Onaj tko to opstruira je kao da činiš kazneno djelo nepružanja pomoći kazao je Milanović, prenosi Večernji list

– Ministar Banožić je dobio i pismo iz Pentagona od jedne srednje visoke dužnosnice, taman za njega, gdje ga se požuruje da donese tu odluku. Jedino netko tko ima poslovne planove u nekom drugom poslu opstruira dar koji nam SAD nudi. Znam da ima puno onih koji će reći što sada ovaj priča, međutim, stvar se događa, dramatična je. Netko ne želi da hrvatska vojska dobije nešto što je jako važno za obrambenu sposobnost zemlje dodao je.

Plenković: Vlada RH nastavlja ulagati u modernizaciju HV-a

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari