Connect with us

Istaknuto

Milanović priznao da nemaju potpise: Tražit ćemo odgodu kod predsjednice

Objavljeno

-

Predsjednik SDP-a nakon sastanka u Mostu novinarima je rekao da će na sutrašnjim konzultacijama kod predsjednice tražiti odgodu.

[ad id=”93788″]

“Nastavljamo. Tražit ćemo nekoliko dana odgode, to će Božo reći, ovo sve vodi prema dogovoru. Bez brige”, kazao je Milanović i time priznao da nemaju 76 potpisa za mandatara.

Nakon Zorana Milanovića izašla je i predsjednica HNS-a Vesna Pusić.

“Dobro je bilo, konstruktivno, vidjet ćemo kako će se završiti”, rekla je Pusić. Na pitanje zna li se ime mandatara, nije htjela odgovoriti.

Rekao je i da će od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović sutra tražiti dva do tri dodatna dana za prikupljanje svih potpisa, a na pitanje novinara imaju li potporu ostalih koji su im potrebni za sastavljanje Vlade, Milanović je odgovorio: Ne brinite.

– Ovo sve vodi prema dogovoru. Tvrdi pregovarači, ali to poštuješ – kazao je nakon sastanak u Mostu Zoran Milanović.  Vesna Pusić je kazala: Dobro je bilo. Konstruktivno. Vidjet ćemo kako će završiti.

Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov potvrdio je da na sutrašnje konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović neće otići s potpisima.

– Zasad je sve pozitivno, nadam se da će se tako i nastaviti. Razgovarali smo o podjeli odgovornosti prema resorima u Vladi. Trenuno nećemo odgovarati tko je mandatar, još traju razgovori. To možemo definirati kada se definiraju sve stvari – rekao je Petrov.  – Sutra idemo kod predsjednice, nećemo ići s potpisima, zatražit ćemo dodatno vrijeme – kazao je Božo Petrov nakon sastanka u Mostu.

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari