Connect with us

Politika

Milanović se ispričao studentima stručnih studija

Objavljeno

-

Predsjednik Republike Zoran Milanović u četvrtak se ispričao studentima stručnih studija koje je spomenuo u svojoj izjavi u srijedu, u kojoj se referirao na ministra pravosuđa i uprave Ivana Malenicu, čije je sposobnosti kao predavača na studiju i danas osporio.

“Studentice i studente stručnih studija nepotrebno sam spomenuo u svog javnom istupu u Cresu. Ako ih je moja izjava uvrijedila, ispričavam im se, jer mi to nije bila namjera. Dapače, siguran sam da bi svaka studentica i student stručnih studija mogli predavati ministru pravosuđa i uprave Ivanu Malenici bolje i kvalitetnije nego on njima”, stoji u Milanovićevoj objavi na Facebooku.

Prilikom boravka na Cresu, Milanović je jučer u izjavi novinarima, u sklopu teme izbora čelnog čovjeka Vrhovnoga suda za Malenicu rekao da je došao u Ured predsjednika pričati i “njuškati” koje su njegove namjere i koga misli predložiti za Vrhovni sud.

“Ministar pravosuđa, koji dijeli lekcije iz prava, a predaje pravo u Šibeniku komunalnim radnicima, bio je kod mog predstavnika Ureda. Najavio se čovjek na razgovor, došao je lijepo s frulom i harmonikom. Došao je pričati i njuškati koje su moje namjere i koga mislimo predložiti i da oni s tim nemaju problema”, rekao je Milanović.

Ministar Malenica na Veleučilištu u Šibeniku predaje Upravno pravo, Upravno procesno pravo i Upravnu praksu, a bio je i dekan Veleučilišta. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas