Pratite nas

Gluposti

Milanović ‘sebe’ smatra najvećom konkurencijom

Objavljeno

na

Ovo je povratak u javni život, kalendar je takav, na neki način se potrefilo i drago mi je da sam ovdje nakon nekoliko godina, odgovorio je Zoran Milanović novinarima tijekom obilježavanja Dana antifašističke borbe u šumi Brezovica pored Siska.

Novinarima je kazao  kako nema namjeru aktivirati mandat u Saboru.

“Aktiviranje mandata? Ne, ne znam čija je to ideja. Ja sam otišao 2017. iz Sabora. Nisam dolazio par mjeseci pa su me napadali,
šta bi tek bilo da sada aktiviram mandat i uzmem plaću? Nemam ni vremena za taj angažman.

Bojite li se Škore kao konkurentskog kandidata?

“Bojim li se Škore? Nema tu straha, nadmetat ćemo se pa tko bude uvjerljivi, tko bude jači. Vjerujem da će Hrvatska odabrati moderno, ne mogu reći novo, ali nisam ni baš tako star i potrošen. Ali jest strašan sud javnosti, izlažem se tome opet spremno. Prihvatiti ću svaki ishod. Nisam anketni favorit, prije sam uvijek bio mramorna gromada, biti anketni favorit, time mi je i lakše, nemam odgovornost velike stranke, piše VečernjiList

Dodao je i kako nije kritizirao predsjedničku funkciju, nego je rekao “da ona kako je Ustavom određena u Hrvatskoj doprinosi tome da se ljudi koji su izabrani za predsjednika osjećaju većim od života i da se ponašaju malo grandomanski, megalomanski. ”

Na pitanje hoće li doći na proslavu Dana državnosti kod predsjednice, Milanović je odgovorio kako to nije proslava već koktel te da će biti s obitelji.

Na pitanje koga smatra najvećom konkurencijom, spremno je odgovorio: Sebe!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi

Komentari