Pratite nas

Humor

Milanović: a smijem nazvat s tvog?

Objavljeno

na

Milanović: Nisam nazvao Kolindu jer nemam za poziv

Situacija u zemlji je toliko alarmantna da si premijer ne može ni bon za mobitel kupiti.
Naime, u rebalansu proračuna nije bilo predviđeno da će Milanović zvati Kolindu.
Računalo se da Milanović jednostavno neće nazvati Josipovića, jer ionako ne pričaju.

bonPremijer Zoran Milanović objasnio je danas kako još nije nazvao Kolindu jer nema impulsa za poziv.

– To vam je cijela istina. Nemam sad momentalno za poziv, inače bih već nazvao. Kolega Lalovac mi je nudio svoj mobitel ali on nema njezin broj tako da nije do mene. To nije ni na koji način politički povezano, vjerujte mi – objasnio je premijer.

Na pitanje zašto nije na pretplati, premijer kaže:

Ma nisam na pretplati otkad sam se opekao s onom ovcom Gregorom, vunu li mu. Prevarili me za ugovor, ma, što da vam kažem, čitav kaos je nastao. Zato smo i pokrenuli ovaj oprost dugova, tako da očekujem kroz koju godinu rješenje sa suda pa ću ponovno uzeti pretplatu i nazvati, u redu bi bilo čestitati.

Po ovom pitanju oglasio se i ministar financija Boris Lalovac:

Poziv bi mogli izvršiti, ali u rebalansu proračuna nismo uzeli u obzir da bi do ovakve tragedije uopće moglo doći, pa nismo predvidjeli ni troškove poziva. Probali smo poslati čestitku golubom pismonošom ali glupu je životinju dohvatila neka mačka, što li, pa ona nije nikada ni došla na odredište. Peremo ruke od ovog incidenta, činimo sve što je u našoj moći

Ministar Ostojić pak ima sasvim drugi pogled na cijelu situaciju:

Ne znam zašto premijer još nije obavio ovaj poziv, ja sam ga obavio čim sam vidio redove za glasanje u Mostaru.

Izjavi premijera potporu je na tečnom stranom jeziku ,dala SDP-ovka Mare-Ingrid Antičević-Marinović :

Pipl mast trast as

Sve u svemu, ovim putem aktualna je Vlada i više nego jasno dala na znanje da po dobrom starom običaju, rade sve što je u njihovoj moći.

izvor: NewsBar / Kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Humor

PISMO SVETOM NIKOLI – Poklon kojim si lani zasuo Antu Tomića, preusmjeri na Velimira Viskovića

Objavljeno

na

Objavio

PISMO SVETOM NIKOLI – Dragi Sveti Nikola, ja se zovem Velimir, al’ ne pišem ti sada zbog sebe, nego zbog mog imenjaka Viskovića…

On je već izglancao svoju crvenu čizmu i stavio je na prozor. Očekuje poklon, ali nije bio dobar. Zato te molim da u ovo predblagdansko vrijeme, poklone kojima si lani zasuo Antu Tomića, preusmjeriš na Velimira Viskovića!

Evo ti i njegova slika, on već čeka tvoj poklon… komentirao je Velimir Bujanec na svom fb profilu

(P.S. Kaže Visković da fejs i onako doživljava kao “zabavljanje” i “zajebanciju”. Evo, sad se i ja zabavljam, a on je “inteligentan” pa će to sigurno shvatiti…)

facebook komentari

Nastavi čitati

Humor

Uredništvo fb stranice M.P.Thompsona očitalo lekciju pojedinim medijima

Objavljeno

na

Objavio

Nakon što su nakratko izgasili stranicu, uredništvo facebook stranice M.P.Thompson, oglasilo se objavom koju prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, zbog inzistiranja zaposlenika Facebooka, a na intervenciju nekog resora iz Vlade RH (nismo uspjeli saznati kojeg, ali zasigurno onog koji voli raditi subotom) da uklonimo službeni državni dokument, (obavijest o prekršaju), dok se nismo konzultirali s menadžmentom, stranica je bila zaključana. Budući da Thompson nije preuzeo niti potpisao tu obavijest, nego je ona ostala na stolu u backstageu, sam Thompson se ne može smatrati vlasnikom tog dokumenta pa je trebalo napraviti kako je Facebook naložio.

Međutim, mi kao urednici Thompsonovih stranica dužni smo odgovoriti pojedinim medijima na pokušaju čerečenja, iznošenja neistina i uglavnom iživljavanja jer, eto, misle “došlo je naše vrijeme”, neće više smjeti pjevati pjesmu „Bojna Čavoglave“, „Anica kninska kraljica“… Kako vidimo, nedavno su napadali pjesmu „Lijepa li si“. Proglašavaju Thompsona ustašom, a pozdrav „ZA DOM SPREMNI“ ustaškim pozdravom. Pišu raznim institucijama u inozemstvu kako je Thompson fašist i kako su njegovi koncerti visoko rizični iako su njegovi koncerti jedni od najposjećenijih na kojima nikad nema incidenata.

Ne, gospodo, vaše vrijeme u tom smislu nije došlo, a neće nikada ni doći ma koliko god se vi trudili.
Thompson, i da želi, nikako ne može biti ustaša ni fašist jer Thompson je dragovoljac Domovinskog rata, pobjednik, sudionik u vraćanju hrvatskog teritorija koje su okupirali srpsko-četnički koljači, a koji danas cvile po medijima. U početku je bio pripadnik HOS-a koji i dan danas na svojim obilježjima koristi pozdrav „ZA DOM SPREMNI“.

Da, nama je jasna vaša politika… Thompson je idealan za vaše naume kao i HOS koji je u Domovinskom ratu koristio taj pozdrav, a koji se koristio u raznim vremenima hrvatske povijesti. Jasno nam je da kroz pritisak medija pokušavate malo po malo zabraniti proslave naših pobjeda iz Domovinskog rata, jasno nam je da je vaš sluganski konačni cilj proglašenje Domovinskog rata – zločinačkim.

Ne, gospodo, koliko god vam trenutna politika godila, VAŠE VRIJEME U TOM SMISLU NIKADA NEĆE DOĆI.
Imamo našu Hrvatsku, krvlju natopljenu, ali slobodnu i demokratsku. Imamo naše pobjede i pozdrave koje vi ako ne želite i ne morate slaviti.
Mi ćemo ih i dalje slaviti, podsjećati se naših veličanstvenih i pravednih pobjeda kao i naših poginulih branitelja, poginulih u oslobađanju trećine okupirane Hrvatske od srpsko-četničkog agresora i njihovih sluga.

I na kraju jedna poruka tzv. medijima: ma nitko nam nije ukinuo Facebook stranicu, samo se malo šalimo s Vama, mislimo da je red zbog Vaših čitatelja da sami sebe demantirate.

P.S. Hvala Vam što nas toliko čitate 🙂

Uredništvo stranica M.P.Thompsona (Administratori), stoji u objavi.

Mediji koji su požurili objaviti 'vijest' :)

Mediji koji su požurili objaviti ‘vijest’ 🙂

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari