Connect with us

Vijesti

Milanović već razgovarao s Plenkovićem i Bernardićem

Objavljeno

on

foto HINA

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem i predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem u nedjelju odmah nakon objave izlazne ankete o rezultatima parlamentarnih izbora, potvrđeno je Hini iz Ureda predsjednika.

“Mogu potvrditi da je predsjednik Milanović već razgovarao s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem i predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem odmah nakon objave izlaznih anketa”, stoji u poruci glasnogornika Ureda predsjednika Nikole Jelića.

Na pitanje je li Milanović izašao na glasanje, Jelić je kratko odgovorio “glasanje je osobna stvar predsjednika Republike”.

Po izlaznoj anketi, najviše glasova osvojio je HDZ koji ima 61 mandat, a Restart koalicija predvođena SDP-om dobiva 44 mandata.

Treći je Domovinski pokret sa 16 mandata, četvrto mjesto s po osam osvojenih mandata dijele Most i zeleno-lijeva koalicija, a u 10. saziv Hrvatskoga sabora ući će i koalicija stranaka Fokus, Pametno i Stranka s imenom i prezimenom koja osvaja tri zastupnička mjesta. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR