Pratite nas

Politika

Mile Kekin: Napravit ćemo sve da spriječimo desnu vlast u Hrvatskoj

Objavljeno

na

Politika ga je u životu uvijek pratila u stopu, pjevao je Mile Kekin

Nikad kao dosad na izbornim listama u Hrvatskoj nije bilo toliko – pjevača.

Politika ga je u životu uvijek pratila u stopu, pjevao je Mile Kekin, a o razlozima aktivnog participiranja u politici s ragovara s Adrianom de Vrgnom za RTL televiziju

Kekin kaže da je njegova intencija pomoći političkoj opciji kojoj vjeruje i koju prati godinama, još od vremena Varšavske.

“Ušao sam da pomogem na vidljivosti, da svojim poznatim licem doprinesem”, kazao je.

Upitan hoće li u slučaju da u Sabor uđe preferencijalno svoj glas prepustiti glas Radi Borić, Kekin kaže da će prvo sjesti i razgovarati sa suprugom.

“Zec je još daleko u šumi. Vidim da rastemo, nadam se da ćemo iznenaditi momke u desnom kutu”.

Što se tiče suradnje s lijevim političkim opcijama, Kekin kaže da prema trenutno situaciji ne ulaze u izvršnu vlast, ali će napraviti sve da spriječe desnu vlast u Hrvatskoj.

“Mi smo jasni od početka. Ako budemo imali puno mandata, razgovarat ćemo o tome”, kazao je.

Brine ga što se izbori održavaju u doba korone jer misli da će građani prije svega izgubiti povjerenje u Stožer koji je, kako kaže, puno toga dobro napravio.

“Mi smo kao građani vjerovali njihovim mjerama, ali ove zadnje su vrlo konfuzne. Vidimo u Županji veliki koorona party, otvorene su granice s BiH i Srbijom”, kaže Kekin dodajući da to sigurno na neki način dovodi u pitanje regularnost izbora.

“Imamo situaciju da je starijima u domovima onemogućeno glasanje, to definitivno stavlja veliki upitnik na regularnost izbora”.

Ne isključuje mogućnost da netko od aktera, nezadovoljan rezultatom, odluči pravnim putem osporiti rezultate izbora.

Na pitanje o Davoru Bernardiću, Kekin je nakon dubokog uzdaha poručio: ”Ako je najbolja opcija, mi smo tu. To ćemo vidjeti, mi ćemo sve raditi da ne dođe desna vlast”.

“Ideja da će na ključne pozicije doći ljudi koji bi ženama branili pobačaj i sve ono što su izjavljivali tijekom kampanje je malo zabrinjavajuće u 2020.”, kazao je Kekin i složio se s tvrdnjom voditelja intervjua da je u toj konstelaciji Bernardić dobar izbor.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari