Connect with us

Vijesti

Miletić: Nacizam i komunizam imaju istog oca. Sotona je njihov začetnik i njihov podupiratelj

Objavljeno

on

Facebook/

Macelj – krik komunističkih zločina.

Komunizam se od laži rodio, od laži i živi i od laži će i umrijeti. Gospodinu Bogu se ne žuri, ali on nikada ne zakasni, rekao je bl. Stepinac.

Ovdje u Maclju, skriveno u šumi, potajno i zlikovački su komunisti ubijali civile i katoličke svećenike bez ikakva suđenja. Još je neistraženo preko stotinu jama na ovom području u kojem se nalaze posmrtni ostaci. Pronađene su 1247 žrtve koje su dostojanstveno potom pokopani tek u našem vremenu. Ubili su ovdje komunisti i 21 katoličkog svećenika i bogoslova. Među žrtvama su i mnoga djeca od 16 do 20 godina mladost…

Danas je Europski dan sjećanja na sve žrtve totalitarističkih i autoritarnih režima. Nacizam i fašizam smo osudili. Ali, zlikovački komunizam je duboko utkan u naše hrvatsko društvo.

Mnogi i danas ne prihvaćaju zlo komunizma i obmanjuju mlade predstavljajući komunizam kao da je neki hippie pokret, a ne tvorevina zla koja je nanijela toliko patnje i boli hrvatskom narodu. Pobili su bez suđenja na tisuće i tisuće civila i nikada za to nisu odgovarali. Strašni zločini i kršenje svih ljudskih prava je bila odlika komunističke Jugoslavije.
25. I. 2006. Vijeće Europe je usvojilo osudu komunističkog režima.

Nacizam i komunizam imaju istog oca – đavla. Sotona je njihov začetnik i njihov podupiratelj.

Danas smo Zvonimir Troskot i ja u ime Kluba Mosta došli pomoliti se nad nevinim žrtvama komunističkih zločina. Sa mnom iz Rijeke su došli i moji prijatelji i stranačke kolege Zoran Šalov i Alen Fućak, branitelji, dragovoljci. Fućak je i predsjednik gradske organizacije Mosta.

Borit ćemo se za istinu. I da se napokon laž komunizma otkrije, a potom i – trajno ugasi, napisao je saborski zastupnik MOST-a, Marin Miletić

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR