Connect with us

Vijesti

Miletić najavio: Tužit ću Pupovčeve srpske novosti

Objavljeno

-

U najnovijem gnjusnom pamfletu Pupčevih srpskih novosti ta ekipica najgore srpske politike me teško oklevetala. Pazite, ridikuli su napisali da potenciram antisemtizam.

Jadnici jadni Pupovčevi koje financira Plenković pa mogao vam je netko reći da su Židovi moji prijatelji desetljećima. Mogao vam je netko reći, vi politički botovi na zadatku, da sam ja kao vjeroučitelj nekih pet, šest puta vodio svoje gimnazijalce u Auschwitz, piše Marin Miletić na Facebooku.

Mogao vam je netko reći, vi klevetnici, da su riječki Židovi moji prijatelji kojima rado odlazim u sinagogu i s kojima sam godinama surađivao i sada nedsvno bio s njima.

Mogao vam je netko reći, vi paraziti Plenkovićeve kase, da sam bio i na edukaciji u Yad Vashemu u Jeruzalemu gdje sam provodio projekte o holokaustu i trpljenju židovskog naroda koje sam potom nastavio raditi u mojoj voljenoj Rijeci.

Mogao vam je netko reći da sam u Sušačku gimnaziju gdje sam radio 14 godina donio prekrasnu Toru staru 130 godina i da se glavni rabin Hrvatske oduševio sa svime onim što radim za židovski narod i promicanje zajedništva i ljubavi prema našoj braći, izabranom narodu Židovima.

Vi, Pupčevi botovi, Plenkovićevi najamnici, tužit ću vas. Svaka kuna, a bit će ih mnogo jer ste odvratni u svojoj zloći, bit će donirana za neki postav mojih prijatelja židovske zajednice u Rijeci.

Nadam se da će sud biti pravedan i da neće štedjeti na vama Pupovčevim botovima Plenkovićem financirani, napisao je Marin Miletić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas