Connect with us

Komentar

Miletić: Nećemo kleknuti pred zlatnim teletom COVID-a

Objavljeno

-

Dakle, mene zanima samo istina. Kakva god bila – istina. Jer jedino istina će nas osloboditi. I da ničeg nema i da svega ima – mene zanima samo istina. Ako nam istinu ne daju – onda ništa drugo više nije važno. I za tu istinu ne vrijedi samo živjeti – nego za nju vrijedi i umrijeti.

A narod – narod će progledati. Vide već i mnogi cijepljeni da živimo u vremenu opsjena i laži.
Hajmo zato mi svjedočiti tu istinu:

1. U veljači se radilo istraživanje u gradu Zagrebu UKUPNE populacije. Preboljelo je tada COVID 26% stanovništva. Ako uzimamo konzervativne procjene (nakon 3 i 4 vala) mi smo danas na 50%, vjerojatnije 60% preboljelih. To znači da je smrtnost COVID-a 0.4% a ne kako nas zastrašitelji plaše. Nitko ne govori da je imunitet preboljelih nebrojeno puta jači i od onih koji su cijepljeni dva, tri, uskoro četiri pa pet puta. Pa šest pa sedam. I tako. Dok traje proces.

2. COVID putovnice treba HITNO ukinuti jer je dokazano da su cijepljeni odgovorni za probijanje virusa po bolnicama i tamo gdje su rizične skupine

3. INDEX je objavio tekst ministra Beroša (puštam vam fotku u komentaru) da je u proteklih sedam dana preminulo 177 starijih od 65 godina, od kojih 97 nije cijepljeno. Što ovo pak znači? Da idemo prema pola-pola? Hm.

4. Broje zaražene – šire paniku pa ljudi u strahu čine što čine.

5. Pogledajte naslovnicu CNN-a kako se igraju s ljudima.

Medije nažalost većinom ne zanima istina. Osim hrabrih pojedinaca većina je u covidoreligiji pronašla izgubljenog boga koji nije Bog. Boli me ta užasna isključivost. Mi kršćani propitkujemo sve, jer kršćanstvo je sloboda. A ekipa nas tjera da kleknemo pred njihovim zlatnim teletom.

Neće ići. Lomiti možete. Slomiti nećete, napisao je Marin Miletić na Facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari