Connect with us

Reagiranja

Miletić: Oglas o najmu stana samo rimokatolicima je fejk. Digla se ljevičarska inkvizicija, oni mrze Krista

Objavljeno

on

Nakon što je u pojedinim medijima objavljen oglas da netko u Zagrebu iznajmljuje stan samo rimokatolicima koji se ne seksaju prije braka i u kojem iznajmljivač traži potvrdu sakramenata iz župe, oglasio se saborski zastupnik Marin Miletić.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Nema seksa, samo sakramenti za najam stana.
Fejk, a što ste mislili? Ulovili se kao glavoč na ješku. Hm.

Oglas za stan u kojem iznajmljivač kaže da stan iznajmljuje samo rimokatolicima koji se ne seksaju prije braka i u kojem iznajmljivač traži potvrdu sakramenata iz župe je – fejk. fejk oglas, fejk stan, fejk fotke, fejk ekipe. Ali, nije bitno čak ni to je li fejk oglas ili nije fejk oglas. Mada trebaš biti baš pravi fundamentalist da daš baš tako napisan oglas za stan. Iako bi mogao biti predmet rasprave koja su prava vlasnika i tko mu može nametnuti koga bi trebao primiti ili odbiti u stan?

Ova situacija je pokazala nešto drugo. Digla se ljevičarska inkvizicija, završio ovaj fejker na dnevniku NovaTv javlja se i Pravobraniteljica koja će sve ispitati.
Koja ekipica.

Ova situacija lažnog oglasa je pokazala i još jednu ne fejk stvarnost. Pokazala je stvarnu mržnju ekipice protiv Krista i njegova evanđelja. Oni mrze Krista iako to nikada neće priznati. Oni mrze sve što evanđelje predstavlja. Oni mrze ustvari Crkvu.

Mrze zato jer svaki spomen na kršćanstvo njih iritira, duboko u njihovoj nutrini Glas kojega mogu ušutkati, ali ne mogu ga ubiti im govori: obratite se i vjerujte evanđelju. Taj Glas vječnosti viče močvari njihove raspadljivosti da vremena nema.

Svakim danom su/smo bliže susretu sa pravednim Sucem. I u tom susretu će se dogoditi ono najvažnije u cijelom svemiru: duša će biti spašena ili izgubljena, za vječnost.
Oni to znaju. Istina Evanđelja ih žulja, uznemiruje, spotiču se o taj naš kamen zaglavni i ne uspijevaju sakriti svoje duboke rane. Eutanizirali su vlastitu savjest, plešu nad grobnicom gdje su je pokapali, ne shvaćajući da se time i sami pripremaju postati gozba crvima. U onaj dan.

Drago dijete, Bog te ljubi. On želi Tvoje spasenje. Želi da živiš smisao, da budeš istinski i duboko sretan, ispunjen. Tu sreću koja je predokus vječnosti ne može ti dati nikakva materija, nikakva droga, nikakva slava, nikakvi komadi, nikakav seks. Tu posvemašnju sreću i duboki mir možeš dobiti kada svoj život predaš u ruke Stvoritelja svemira, Princa Mira, Spasitelja čovjeka – Isusa Krista. Dobro, ljudi smo i raduje nas dobar izlazak, šetnja, ljepote prirode, umjetnost i glazba, dobri prijatelji i čaša sjajnog vina. I sve je to dobro. Ali nije dovoljno.

Dan je pri kraju. Sve smo bliži. I ti i ja susretu s Kristom. Koji je rekao da će svako koljeno pasti nice preda Njega i položiti račun za svoj život.

Dragi moj/moja, hoćeš li se tada sramiti ili ćeš ponosno reći Kralju svemira: evo me i evo mojega. Malo je bilo, padao jesam, ali sam se trudio, trudio sam se jako. I dizao sam se uvijek idući prema Tvojoj Ljubavi. Rekao je netko da je naš život dar Božji nama. Način na koji ga živimo je naš dar Bogu.

Nemojte da Bog ima teške mučnine u onaj dan kada se sretnete s Njim lice u lice”, napisao je Miletić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR