Milijan Brkić: U 2017. PUTEM MIRA I DOBROGA ZA NAŠ NAROD I DOMOVINU

2

Svim Hrvaticama i Hrvatima, dragim ljudima u Domovini, u Bosni i Hercegovini i diljem svijeta – ovih dana kada blagujemo božićne i novogodišnje blagdane te polako koračamo prema novim izazovima, želim sve najbolje u 2017. godini.

U Novoj godini predstoji nam snažno i odgovorno graditi prosperitetnu jedinu nam Domovinu Hrvatsku na temeljima povijesne istine i očuvane tradicije, zemlju jakog gospodarskog napretka, zemlju poštenja, prava i pravednosti, zemlju sigurnosti i stabilnosti.

Zato, budimo svjesni velike odgovornosti, donosimo ispravne odluke za naš narod, budimo ponizni spram svog naroda, volimo svoj narod i nikada ne dajmo na naš narod i na našu Domovinu!

Jedino je to ispravan put kako se treba služiti svome narodu. Stoga, neka nas, uz Božje svjetlo i milost, nova 2017. godina vodi tim ispravnim putem mira i dobroga za naš narod i Domovinu.

Uvijek znajmo hrvatskom narodu reći hvala, uvijek dajmo ono najbolje od sebe za Hrvatsku, za bolje sutra jer HRVATSKA SMO SVI MI!

Ovom prigodom, zahvaljujem se svima koji su mi dali potporu i svoje povjerenje u 2016. – vi ste moja inspiracija i snaga te vječni jamac da ću uvijek biti VAŠ GLAS.

Sa čvrstom vjerom u naš hrvatski narod, naše zajedništvo i koračanje ispravnim putem, svima čestitam novu 2017. s najboljim željama, da Vas prati svako dobro, zdravlje, mir, sreća i blagostanje!

facebook komentari

  • kvaternik

    uzvraćamo i mi svoje čestitke u nadi da ćete se iz vlade riješiti yugofila, udbaša, četnika, uhljeba, korumpirano’pokvarenih pojedinaca i protivnika državnosi države Hrvatske! u nadi da ćete uspostaviti hrvatsko sudište i hrvatsko tužiteljstvo, jer danas imamo pokvareno i podmitljivo sudište i tužiteljstvo u Hrvatskoj! u nadi da NEĆETE biti ičije podrepine!

  • kršni

    Nakon svih kužina koje su servirale razne vlade našem narodu i Domovini, želim Vam svako dobro a našim građanima da se konačno krene putem mira i dobroga.