Connect with us

Komentar

MILIJAN BRKIĆ: BORITI ĆEMO SE ZA KVALITETU ŽIVOTA U NAŠOJ HRVATSKOJ

Objavljeno

on

Hrvatska demokratska zajednica ponovno je pokazala svoju snagu i značaj svoga djelovanja. Na danas održanim izborima koji su se po prvi puta u povijesti najjače političke stranke u Hrvatskoj održavali po principu jedan čovjek – jedan glas, predsjedniku Stranke Tomislavu Karamarku povjerenje je dalo preko 90 000 naših članova.

[ad id=”93788″]

Ovom bih se prilikom zahvalio svim članovima koji su obavili svoju stranačku dužnost te iskoristili svoje demokratsko pravo odlučivanja tko treba voditi Stranku u naredne četiri godine. Hvala svima koji su na ovaj način pozitivno ocijenili dosadašnje vodstvo Stranke. Jednako tako hvala svim članovima koji su velikim postotkom izlaznosti na ove izbore dali dodatni značaj te tako odredili novi smjer u kojemu će se Stranka razvijati.

“Sljedeći mandat ćemo artikulirati naše žestoko domoljublje tako da ćemo se žestoko boriti za kvalitetu života u našoj Domovini. Borit ćemo se za svako radno mjesto, investiciju, projekt, neobrađeno polje i svakog mladića i djevojku koji razmišljaju da napuste Hrvatsku. Sve ideološke rasprave stavljamo u drugi plan jer smo jasni u našem ideološkom izričaju. Jasni smo u odnosu prema svakom totalitarizmu – fašističkom, nacističkom i komunističkom. Ne želimo s time imati posla, zanima nas budućnost naše djece. Naši prijatelji dali su živote za Hrvatsku, a na nama je da živimo za Hrvatsku i u Hrvatskoj”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari