Connect with us

Komentar

Milijan Brkić: Kolege iz Mosta imaju pubertetskih problema, očekujem da se uozbilje

Objavljeno

-

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić rekao je večeras da je Most instrument u rukama oporbe te da očekuje da se “već jednom uozbilje”.

 [ad id=”93788″]

HDZ je najveća stranka u povijesti hrvatskog naroda i kao takva mi itekako imamo političko iskustvo za upravljanje hrvatskom državom. A neki koji su tek sada došli na scenu nažalost polako se uče. A u tom učenju ponekad se rade i greške – rekao je Brkić u večerašnjem Dnevniku Nove TV.

Brkić je rekao da su u temeljnom sporazumu o suradnji s Mostom točno naznačene odgovornosti i ovlasti.

HDZ je do sada pokazao X puta političku odgovornost. Čak i na svoju vlastitu štetu, popuštajući kod nekih stvari, ali za uspjeh je potrebno dvoje. Nikad jedan sam ne može uspjeti ako jedan vuče nazad. Dakle, zajedno moramo preuzeti odgovornost a isto tako moramo zajedno preuzeti odgovornost za neke stvari koje ne idu dobro. Naravno, tu je još jedna dodana vrijednost. To su naši prijatelji na drugoj strani u Saboru. To je dakle naša oporba, koji nikako da shvate da su izgubili izbore. I bojim se da su bacili jedan mamac na koji se uhvatio Most i jednostavno je Most sada instrument u njihovim rukama. Nadam se da će to oni uskoro shvatiti – rekao je Brkić.

Brkić je rekao da je HDZ najjača politička opcija u Saboru, a odgovarajući na pitanje hoće li naći novog potpredsjednika Vlade odgovorio je da HDZ nikome neće dozvoliti ucjene i ultimatume te da im sigurno neće drugi birati izbornika ni igrače s kojima će igrati.

Nažalost, kolege iz Mosta imaju tih pubertetskih problema u upravljanju državom i bojim se da ona ljestvica političke odgovornosti koju je nekad imao Zoran Milanović… Sad je preuzeo g. Božo Petrov- rekao je Brkić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari