Connect with us

Komentar

Milijan Brkić: Majčin dan – U čast svim majkama i majčinstvu

Objavljeno

on

Naše majke su zaslužile da im svakodnevno iskazujemo svoju zahvalnost i poštovanje. Bez da nam išta kažu, znamo da je majčinska ljubav i pažnja neizmjerna.

[ad id=”93788″]

Majka je u našoj svijesti oslonac i za naše živote, ali i oslonac te stup naših obitelji. U majčinom glasu uvijek je prisutna blagost, u majčinu dodiru mirnoća, a u majčinom zagrljaju neopisiva sigurnost.

Možda danas više nego ostalih dana razmišljamo o majčinoj ulozi u našim životima, obitelji i društvu. Vrteći film u nazad možemo se prisjetiti mnoštva životnih situacija, i onih lijepih, ali i onih manje lijepih. U svakoj toj situaciji uvijek je majka bila prisutna. Nismo si postavljali pitanje „zašto“ već smo to jednostavno tako prihvatili, naravno jer se Bog pobrinuo da to bude tako.

Ono što svaka majka ima u sebi, ta žrtva koju je spremna učiniti za svoju djecu, tu hrabrost i snagu može imati samo NAŠA MAJKA. Iako majka nije uvijek nazočila svim trenucima naših života, naše srce je znalo da je majka uvijek tu za nas.

Sve što jesmo i što ćemo biti, donekle dugujemo i našim majkama pa posebice danas, svim našim majkama naša srca iskazuju veliko poštovanje i zahvalnost – svim majkama od srca čestitam MAJČIN DAN !!!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari