Connect with us

Milijan Brkić nakon žestokih kritika uklonio Facebook status protiv Borkovića

Objavljeno

on

Glavni tajnik HDZ-a nakon što je prije nekoliko dana napao jednog od čelnika Saveza za Hrvatsku Branaka Borkovića, sada je s Facebooka uklonio sporni status. Čini se kako je to prije svega učinio zbog gomile komentara ispod tog statusa u kojima je bio žestoko kritiziran od strane onih kojima se njegovo izjednačavanje Saveza za Hrvatsku i SDP-a nije svidjelo, kao ni prozivanje Borkovića koji je dobio podršku velike većine komentatora.

brkićBrkić je očigledno shvatio da je vrag odnio šalu, pa je komentar koji mu je donio više štete ne koristi izbrisao s Facebooka.

Podsjetimo, Brkić je podijelio tekst Večernjeg lista iz 2009. godine u kojem je Branko Borković – Mladi Jastreb tada podržao Ivu Josipovića za predsjednika Hrvatske.

Brkićev komentar iznad tog teksta je:

‘SDP = SAVEZ ZA HRVATSKU… samo kao ‘podsjetnik’… pokazuje njihovo pravo lice !!!’.

‘Manolićeva i Perkovićeva škola’

Indikativno je kako je ovaj ‘udarac ispod pojasa’ uslijedio nakon što je voža Saveza dr. Milan Kujundžić i službeno objavio da će se kandidirati za predsjednika RH, što HDZ-u nikako ne odgovara, jer smatraju kako će Kujundžić ‘oteti’ glasove namijenjene njihovoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović.Međutim, Branko Borković – Mladi Jastreb, Brkiću nije ostao dužan.

Ispod Brkićevog komentara Borković je napisao:

‘Tipični primjer stare Udbine škole predvođene vrhunskim učiteljima: Josip Manolić, Josip Perković, Zdravko Mustač… uglavnom ekipa poznata kao komisija za ispitivanje okolnosti pada Vukovara od 18. 11. 1991. – glavni tajniče HDZ-a, čestitam na dokazanoj vjernosti starim tradicijama SDB (UDBA) i KOS, a dragi prijatelji i komentatori samo dokazuju svojim riječima koliko su veliki katolici i vjernici – SRETNO! P.S.: MILAN KUJUNDŽIĆ – HRVATSKI PREDSJEDNIK.’
izvor:Hrvatski dom

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari