Connect with us

Istaknuto

MILIJAN BRKIĆ: NE PLAČI HRVATSKI PUČE, BUDI PONOSAN I JAK JER HRVATSKA ŽIVI

Objavljeno

-

Tog je, snijegom okovanog Uskrsa na Plitvicama, život za Hrvatsku položila prva žrtva poginula za našu Domovinu. Mladi hrvatski redarstvenik Josip Jović, dvadesetdvogodišnjak iz Aržana ubijen je iz zasjede srbo-četničkih terorista jer je branio našu Domovinu, branio je nas, borio se za ideale i za slobodu okupirane, iskorištene nam Hrvatske.

[ad id=”93788″]

Našu Domovinu Hrvatsku smo oslobodili od velikosrpskog četničkog agresora, ali sada ne smijemo dozvoliti da žrtva bude uzaludna, da grobovi plaču nad raseljenom Hrvatskom. Ne smijemo dozvoliti da naši mladi odlaze, da slobodna Hrvatska zjapi prazna.

Nemojmo pokleknuti i okrenuti leđa i zatvoriti oči pred predivnom Hrvatskom. Ništa nas ne smije poljuljati jer žrtve su svjedok koji ne umire i kojeg nitko ne može osporiti. Krvave žrtve neki žele osporiti, ali sloboda Hrvatske je pisana krvlju naših palih heroja, a prvi je bio Josip Jović. Krv se prolila, žrtva nikad prežalila, nastavljamo borbu, ali sada mukotrpnu borbu za izgradnju ponosne, demokratske, bolje i jake suvremene Hrvatske.

Neka nam žrtva našeg heroja Josipa Jovića bude “SVJETIONIK” u našem olujnom životnom moru koji će nas nakon uspona i padova, lutanja i traganja usmjeriti u mirnu luku, našu uređenu, jaku, ponosnu i najljepšu domovinu Hrvatsku !!!

Josip Jović spomenik

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari