Pratite nas

Komentar

Milijan Brkić: Neka Todorić prvo dođe u Hrvatsku

Objavljeno

na

Na Todorićevu poruku da će se vratiti nakon što prikupi dokaze, Brkić je poručio: “Djela, a ne riječi.”

Zamjenik predsjednika HDZ-a i član saborskog Istražnog povjerenstva za Agrokor Milijan Brkić rekao je u nedjelju da Ivica Todorić, ako poštuje institucije pravne države, treba doći u Hrvatsku i onda pred institucijama objasniti svoje tvrdnje.

“Ivica Todorić ako poštuje institucije pravne države, neka prvo dođe u Hrvatsku pa neka onda objasni to pred institucijama”, rekao je Brkić danas novinarima koji su tražili da komentira  Todorićeve tvrdnje.

Na Todorićevu poruku da će se vratiti nakon što prikupi dokaze, Brkić je poručio: “Djela, a ne riječi.” Komentar najnovije objave na Todorićevu blogu, novinari su tražili od Brkića danas ispred središnjice stranke u Zagrebu, prije početka sastanka čelnika HDZ-a i HDZ-a Bosne i Hercegovine.

Nakon što je za njim jučer raspisana tjeralica, vlasnik i bivši predsjednik uprave koncerna Agrokor Ivica Todorić je ponovio da su on i njegovi suradnici izloženi političkom progonu; ustvrdio je kako prikuplja činjenice kojima dokazuje da je “projekt rušenja Agrokora stvoren u sprezi između hrvatske političke elite i stranih lešinarskih fondova” te poručio da će se vratiti u Hrvatsku čim prikupi relevantne dokaze kako bi se “suprotstavio zajedničkom zločinačkom pothvatu dijela političkih elita i njihovih pomoćnika”.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo raspisalo je u subotu, 21. listopada tjeralicu za Todorićem protiv kojeg je određen istražni zatvor i pokrenuta istraga, a nedostupan je hrvatskom pravosuđu.

Istragu protiv Todorića, njegovih sinova i 12 Agrokorovih menadžera te revizora, Županijsko državno odvjetništvo je pokrenulo zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 milijuna kuna. Istražni zatvor je određen samo Ivici Todoriću.

Todorić: ‘Čim završim prikupljanje relevantnih dokaza vraćam se u Hrvatsku’

facebook komentari

Komentar

Igor Peternel: Bernardić je božji dar Andreju Plenkoviću

Objavljeno

na

Objavio

Bernardić je oduševljen Frljićevom predstavom. Valjda su mu rekli da se to od jednog ljevičara očekuje da bude. Ili su mu podvalili.

U SDPu ga već posprdno zovu Satiričar. Bernardić je božji dar Andreju Plenkoviću i pojava o kojoj će politolozi i psiholozi možda jednom doktorate raditi. Istraživati će društvene efekte koji omogućavaju jednom tako ekstremnom antitalentu da se kroz stranačke mehanizme, horizontale i vertikale provuče do mjesta predsjednika velike stranke.
To je pojava koja se ne događa često i vrijedna je znanstvene analize. Jer puno govori o društvu u kojem se događa!

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Milijan Brkić: SJETIMO IH SE I ZAHVALIMO IM JER HEROJI SE NIKADA NE ZABORAVLJAJU

Objavljeno

na

Objavio

Da nije bilo hrvatskih branitelja, policajaca i vojnika današnje Republike Hrvatske ne bi bilo. Naši branitelji u Hrvatskoj, ali i u drugoj našoj domovini, Bosni i Hercegovini, nošeni domoljubljem ostvarili su velebne pobjede u obrambenom Domovinskom ratu te u izrazito teškim okolnostima nakon dugih stoljeća, slijedeći jasnu viziju istinskog vođe hrvatskog naroda i utemeljitelja moderne hrvatske države dr. Franje Tuđmana, stvorena je jedina nam Hrvatska.

Danas se borba nastavlja, ali potpuno drukčijim sredstvima. Danas moramo osigurati uvjete za kvalitetniji život, posebno mladih. To je cilj kojem svi moramo služiti i u koji se svi moramo zaklinjati.

Žrtva onih koji su za slobodu dali svoj život treba biti novi temelj za još snažniji angažman svakog ponaosob, posebno nas političara koji smo izabrani da služimo svom narodu.

Neka nam njihova žrtva bude poticaj da zajedničkim snagama gradimo bolju i prosperitetniju Hrvatsku s ciljem snažnijeg ekonomskog oporavka i napretka. Da nam se što više djece rađa u Hrvatskoj, da nam naši mladi i mlade obitelji ostaju u Hrvatskoj u kojoj ćemo svi zajedno moći ostvariti svoje snove.

Zastanimo još jednom danas, sjetimo ih se, jer heroji se nikad ne smiju zaboraviti. Zahvalimo im se na ovom božjem daru, zahvalimo im se za slobodu i za svoj mir.

Hvala vam još jednom dragi prijatelji, hrvatski branitelji, od srca vam čestitam 25. obljetnicu VRO „Maslenica ’93“.

Mi danas nemamo pravo odustati i umoriti se već moramo živjeti i raditi za jedinu našu Hrvatsku.

 

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Komentari