Connect with us

Komentar

MILIJAN BRKIĆ: NOVI ŽIVOT SE RAĐA, A KLJUČ ŽIVOTA U TVOJOJ JE RUCI

Objavljeno

on

U novo sutra trebamo koračati trezveni i mirni. Nestrpljenje i neodgovornost može dovesti do razbijanja teško stečene sloge i zajedništva. Naša sloga i zajedništvo znače poraz naših političkih protivnika. Zajedno smo jači i to je jedino načelo kojim se, u ovim trenucima, trebamo voditi.

[ad id=”93788″]

Pozivam sve ljude kojima je stalo do budućnosti naše Domovine da budu odgovorni prema tome, da se tako i ponašaju i da budu dio rješenja što će dovesti do boljeg života naših građana.

Sada trebamo pokazati političku zrelost i suočiti se s novim izazovima jer samo tako možemo stati pred hrvatski narod i pokazati jasan i jedinstven cilj kako bismo dobili još jednu bitku koja je pred nama. Cilj je zajedno izboriti se za povjerenje naših građana i oduprijeti se argumentirano manipulacijama političkih protivnika.

Hrvatska i njeni građani nemaju vremena za čekanje. Budite sigurni da ćemo s ciljem boljitka svih građana i ispunjavanja reformi napraviti sve ono, ali ne na uštrb kvalitete, da se procesi pokrenu.

Budimo hrabri i nepokolebljivi i zajedno idemo do pobjede. Naša Stranka je uvijek znala učiniti pravu stvar – znat ćemo to i sad !!!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari