Connect with us

Pregled

Milijan Brkić o novoj diplomi: Znate kako kažu u narodu, dvaput je dvaput

Objavljeno

-

Milijan Brkić o novoj diplomi: Znate kako kažu u narodu, dvaput je dvaput

Potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić diplomirao je na Visokoj policijskoj školi i time je postao stručni specijalist kriminalistike.

Brkić je diplomirao u utorak, dan prije svog 47. rođendana, uspješno završivši dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Kriminalistike na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu.

“Milijan Brkić, rođen 25. listopada 1970. u Ljubuškom, Bosna i Hercegovina, završio je dana 24. listopada 2017. godine na Visokoj policijskoj školi u Zagrebu specijalistički diplomski stručni studij Kriminalistika u trajanju od dvije godine, položio sve propisane ispite, udovoljio svim drugim propisanim obvezama, stekao 120 ECTS bodova i stručni naziv “stručni specijalist kriminalistike” (struč. spec. crim.) kao i sva prava koja mu pripadaju po propisima Republike Hrvatske”, stoji u uvjerenju kojeg je Brkiću izdala Visoka policijska škola, doznaje Nova TV.

Brkić se duhovito osvrnuo na svoju ponovljenu diplomu.

Znate kako kažu u narodu, dvaput je dvaput. Cijel javnost je upoznata s mojim slučajem. Bio sam izvrgnut nepravednom progonu.

Cijeli postupak je pokrenut iz političkih razloga. Da nisam bio na poziciji glavnog tajnika HDZ-a, to nikad ne bi bilo pokrenuto.

Visoki upravni sud donio je odluku da mi je diploma oduzeta nezakonito i nakon toga je Policijska akademija ponovno pokazala postupak. Ja sam odlučio svima pokazati da mogu i dva put diploimirati na istom fakultetu, iako bi bilo bolje da sam diplomirao na dva fakulteta.

Jučer sam obranio rad i to je za mene završena priča. Okrećem novu stranicu života”, kazao je Brkić i dodao da je tema novog rada bila “Strategijski menadžment u državnoj upravi RH”

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari