Milijan Brkić oglasio se o sudaru s tramvajem u službenom automobilu

0

Milijan Brkić na Facebooku se ispričao vozačici tramvaja s kojim se jučer sudario u službenom automobilu te svim putnicima i liječnicima.

“Poštovani prijatelji,kako bih otklonio sva moguća nagađanja i u ovom trenutku zbog nemogućnosti odgovaranja na sve Vaše pozive i poruke, a i radi javnosti odlučio sam se obratiti ovim putem.

Kako su mediji već izvijestili, jučer sam na križanju Medulićeve ulice i Ilice doživio prometnu nezgodu, na sreću bez težih posljedica. Nakon obavljenih liječničkih pretraga otpušten sam jutros iz bolnice, nalazim se doma, jedino što se osjećam je “kao da me tramvaj udario”.

Još jednom zahvaljujem dragom Bogu što je sve prošlo bez težih posljedica, osjećam se dobro, a ovim putem ispričavam se vozačici tramvaja br.11 gospođi Marijani, svim putnicima u tramvaju, vozačima i pješacima u prometu koji su jučer imali neugodnosti na mjestu događaja.

Zahvaljujem liječničkom osoblju, hrvatskoj policiji i drugim službama na brzoj intervenciji i pruženoj pomoći. Veliko ljudsko HVALA svima od srca”, napisao je Brkić.

Milijan Brkić sudjelovao u prometnoj nesreći u središtu Zagreba

facebook komentari