Connect with us

Komentar

Milijan Brkić: Prije svega i iznad svega je naša Domovina HRVATSKA

Objavljeno

on

“Cili život živin tu
Ka u nekom plavom snu
To je zemlja dide mog
I oca mog
Ja ostajem na njoj”

[ad id=”93788″]

Hrvatska demokratska zajednica je državotvorna stranka, koja je pod vodstvom prvog Predsjednika RH, pok. dr. Franje Tuđmana i zahvaljujući žrtvi hrvatskih branitelja stvorila samostalnu Republiku Hrvatsku. Preživjeli smo najteže trenutke zajednički i uspjeli smo nadvladati sve one teške dane, godine i stradanja, a sada nastavljamo s našim programom i radom temeljenim na rješavanju stvarnih problema koji koče razvoj naše zemlje.

Politike unutar EU se moraju usuglasiti kako bismo različitim nacionalnim politikama u EU pokrenuli demografsku obnovu. Naša zadaća je jasna, a to je stvaranje uvjeta života u Hrvatskoj, u kojoj nakon završenog školovanja mladi nalaze posao, a stari i nemoćni su zbrinuti.
Moramo unaprijed planirati, politiku proizvodnje i izvoza naših proizvoda, politiku općeg gospodarskog razvoja moramo pokrenuti kružno gospodarstvo.

Nalazimo se u turbulentnom vremenu i u Europskoj uniji sada više nego ikada trebamo pokazati zajedništvo i odgovornost. Trebamo pokazati zašto smo dio velike europske obitelji, jer imamo znanje, djela i proizvode kojima se možemo plasirati na globalnoj Europskoj razini. Administracija u EU mora razumjeti činjenicu da je EU zajednica država, naroda i nacija. Pitanje emigranske krize je problem koji je još neriješen unutar EU. Svaka zemlja članica EU ima pravo ravnopravnog glasa i samostalne odluke.

Potrebno je stati na kraj tihom odlasku tisuće mladih koji ne vide budućnost u našoj prekrasnoj Domovini u kojoj se borbe vode u prošlosti. Moramo poboljšati budućnost djelima u sadašnjosti. Neophodna je proizvodnja i izvoz hrvatskih proizvoda. Države unutar EU koriste sve mogućnosti koje velika zajednica EU pruža i mi se moramo voditi tim primjerom i na taj nacin potaknuti proizvodnju i napredak Domovine.

Pripadamo i dio smo Europske obitelji, dokažimo da to možemo i znamo. Prestanimo se baviti uljepšavanjem prošlosti, iz prošlosti učimo, djelujmo i okrenimo se sadašnjosti i budućnosti. Radom i odgovornošću svih nas za jačanje hrvatskog naroda nastavimo dalje i stvorimo uređenu i jaku Hrvatsku u okviru EU našim mladima i generacijama koje dolaze ispred nas.

Živjela naša Hrvatska !!! Napisao je na facebooku Milijan Brkić

[mom_video type=”youtube” id=”RRks83fUQxM” width=”763″ height=”385″]

[ad id=”68099″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR