Connect with us

Komentar

Milijan Brkić: Pružili smo ruku Mostu, SDP im je bacio kukavičje jaje

Objavljeno

-

Milijan Brkić komentirao je za HRT informaciju o pojavi šalabahtera s imenima te rješenje s koalicijskim partnerom Mostom.

[ad id=”93788″]

“Nikakvi šalabahteri nisu bili u opticaju, još nisu gotovi rezultati, svatko ima svoje mjesto, na čelu je samo jedan predsjednik, a to je Tomislav Karamarko koji je dobio četverogodišnji mandat.

Svi izabrani potpredsjednici, svatko će imati svoju ulogu za koju je određen.

Most i Petrov nisu Most ali se nadam da će oni shvatiti da su samo instrument SDP-a i da su ima bacili mamac, kukavičje jaje. Ali pripisujem to njihovom neiskustvu.

Mi smo im pružili ruku.

Ne možemo imati određene zasluge, fotelje, a da ne postoji odgovornost. Ako smo zajedno preuzeli zasluge onda zajedno moramo i odgovarati, a ne se ponašati kao jedina moralan vertikala”, rekao je Milijan Brkić.

“Demokracija podrazumijeva različita mišljenja i stavove, hvala bogu situacija je takva kakva je. Ima prostora za suradnju, HDZ je pružio ruku Mostu i nadam se da će oni napokon shvatiti da je neiskustvo i neznanje u nacionalnoj politici, uz dužno poštovanje pojedincima, uzelo danak. Nadam se da će shvatiti da moramo biti odgovorni i ne možemo konzumirati samo prava i benefite ministarskih mjesta i neimati odgovornost za smjer u kojem Hrvatska ide., kazao je Brkić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari