Connect with us

Komentar

Milijan Brkić: SDP će na glasovanju o povjerenju Karamarku doživjeti fijasko

Objavljeno

on

Povodom najnovijih događaja, sumnji na ultimatum Mosta i izlaska HDZ-a iz Vlade, izjavu za medije dao je Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a.

[ad id=”93788″]

“Kao što ja znam Karamarko je potpredsjednik Vlade i to se neće promijeniti”, rekao je Brkić.

Ultimatum?

“Partneri ne razgovaraju temeljem ultimatuma. Ultimatumi ne dolaze u obzir. Hrvatskoj javnosti ćemo prezentirati reforme. I o ovoj temi se razgovaralo, međutim nije bilo ultimatuma. Krucijalno je pitanje aktualni problemi građana. Moramo se baviti problemima”.

Kad ste se čuli s Karamarkom?

“Prije pola sata. Naš je interes da vlada izdrži cijeli mandat. Nema preslagivanja. Izdržat ćemo cijeli mandat. Sve kolege se moraju prestati preko medija prepucavati. Hrvatskim su građanima važne reforme”.

Hoćete li vi zamijeniti Karamarka?

“On uživa plebiscitarnu potporu svih u Domoljubnoj koaliciji. Sve što se događa je bogatstvo demokracije. Na glasovanju u Saboru SDP će doživjeti poraz. Imamo još vremena. Uvjerit ćete se da će SDP-ov prijedlog o opozivu doživjeti fijasko. Realni sam optimist. HDZ i Most nastavljaju rad bez preslagivanja. Na općem saboru ćemo izabrati sva tijela stranke. Napokon će ta priča završiti, a tako ojačani ćemo krenuti dalje i biti lokomotiva promjena”.

Ustavni sud?

“HDZ još nije istaknuo svoje kandidate. Strpite se malo. Ja sam siguran da ćemo na vrijeme izići s našim kandidatima”, zaključio je Milijan Brkić.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari