Pratite nas

Komentar

MILIJAN BRKIĆ: UVIJEK I SVE ZA HRVATSKU, A NAŠU JEDINU I VJEČNU HRVATSKU NI ZA ŠTO

Objavljeno

na

Poštovane obitelji poginulih, stradalih, nestalih i zatočenih HRVATSKIH BRANITELJA, hrvatski ratni vojni invalidi, HRVATSKI BRANITELJI, moji suborci i prijatelji te dragi moji FB prijatelji.

Iskreno i od srca zahvaljujem vam na brojnim porukama podrške i više od tri tisuće „lajkova“ kojima ste me podržali tijekom procesa donošenja teških odluka i nakon što sam jednu od takvih odluka donio – da ne mogu prihvatiti časnu dužnost ministra HRVATSKIH BRANITELJA.

[ad id=”93788″]

Hvala vam na svim vašim komentarima, promišljanjima kao i na dobronamjernim izrazima strepnje i negodovanja zbog odluke koju sam donio. U naslovu prethodnog POST-a, napisao sam: “Nemamo pravo odustati od HRVATSKE kakvu su sanjali naši branitelji”! Upravo u skladu s tom porukom, ja NISAM ODUSTAO OD HRVATSKE. Naprotiv, odustajanje od funkcije ministra HRVATSKIH BRANITELJA ni na koji način ne znači i odustajanje od borbe za HRVATSKE BRANITELJE i za BOLJU HRVATSKU.

Svatko od nas može i treba pronaći put kojim će doprinijeti boljoj budućnosti naše obe Domovine, Hrvatske i Bosne i Hercegovine te boljem životu našeg hrvatskog naroda. Na tom putu, u ostvarivanju tog svetog cilja, neizbježna je žrtva, koju podnose svi oni koji žele služiti svom narodu. To znači ponekad „nositi križ”, ponekad poput Sizifa gurati kamen uzbrdo, ali nikad ne odustati i nikada ne izgubiti vjeru.

Potez koji povučemo može se ponekad činiti “krivim” ili “ne baš najboljim”, ali to je samo jedan korak naprijed, korak prema čvrsto određenom cilju. Vrijeme uvijek pokaže ispravnost naših odluka, a ako smo u njih utkali naše istinsko vjerovanje, istinu, snagu, odlučnost, ponos i dostojanstvo, one će uz Božji blagoslov biti ispravne i korisne za našu Domovinu i naš hrvatski narod.

Naša je Domovina najvrijednije što imamo i zato je trebamo njegovati i čuvati kao svoje dijete. Nemojmo dopustiti da nas malodušni i pohlepni obeshrabre, da nas okrenu protiv naše Domovine. Nemojmo prihvatiti njihove “otrovne ocjene” kako je naša borba (bila) uzaludna i kako u našoj Domovini nema budućnosti. Oni su joj oduvijek željeli propast, kao što joj mi želimo blagoslov i prosperitet na čemu svim srcem i umom radimo.

Naš vrijedan i ponosan hrvatski narod mora ostati živjeti na svom tlu, u svojoj prekrasnoj Hrvatskoj i od toga NIKAD NE SMIJEMO i NEĆEMO ODUSTATI. Naša budućnost u našim je rukama, a najvećim dijelom ovisi o našem angažmanu, našoj slozi i žrtvi koju smo spremni podnijeti za našu budućnost, za našu djecu.

Na grobu našeg prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana pišu riječi njegovog i našeg stoljetnog SNA koji je ostvaren: “UVIJEK I SVE ZA HRVATSKU, A NAŠU JEDINU I VJEČNU HRVATSKU NI ZA ŠTO”. Učinimo svaki ponaosob, a onda i svi zajedno, NAŠU HRVATSKU BOLJOM ZEMLJOM ZA SVE NAS, ZA NAŠU DJECU I ONAKVOM HRVATSKOM KAKVU SU SANJALI NAŠI BRANITELJI !!!

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Krstičević: Hrvatski vojnici će najbolje ocijeniti uspješnost moga mandata i mandata gospodina Kotromanovića

Objavljeno

na

Objavio

HRVATSKI VOJNICI ĆE NAJBOLJE OCJENITI USPJEŠNOST MOGA MANDATA I MANDATA GOSPODINA KOTROMANOVIĆA

Nisam opterećen s bivšim ministrom Kotromanovićem, možda je on sa mnom, pretpostavljam zbog karizme iz 4. gardijske brigade.
Sve što je započeo, malo što je završio, osim Migova koji su na zemlji i oduzetih prava i dostojanstva hrvatskim vojnicima.
Uvijek sam spreman s njim stati pred hrvatske branitelje, Hrvatsku vojsku i hrvatski narod pa neka oni kažu svoj sud!

 

Povijesni dan u partnerstvu SAD-a i Hrvatske: Na Plesu predstavljeni helikopteri Black Hawk

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Marijan Knezović grubo cenzuriran na HRT-u

Objavljeno

na

Objavio

Jutro sam proveo u moralnoj dilemi trebam li i koji je ispravan način za iznošenje istine budući da ona izlaže određene ljude za koje vjerujem da su uistinu dobri, ali su u lošem sustavu i nezahvalnim pozicijama, kao i emisiju koju inače pratim i volim – ili prešutjeti istinu i cenzuru, što ipak ne mogu učiniti, istina je ipak trajnija od Platona, piše Marijan Knezović

Naime, prije snimanja emisije jasno je dogovoreno kako neće biti rezanja, a osobno sam pitao koja mi je minutaža kako je ne bih prekoračio, što nisam učinio. U emisiji sam, unutar pretpostavljam nekih 15 sekundi, izrekao argumentiranu kritiku na račun premijera Plenkovića, Milorada Pupovca i MVEP-a u kontekstu odnosa prema vanjskoj politici.

U narednih 30-ak sati, sve do emitiranja emisije, bio sam izložen pritiscima, raznoraznim opravdanjima i nekim zaista urnebesnim pokušajima dobivanja mog odobrenja za izbacivanje spornih rečenica, na što ni u jednom trenutku nisam pristao.

Kritike vlasti, kao ni rečenicu da je žalosno da HRT (financiran našom milijardom kuna) nema niti jednu kameru u Središnjoj Bosni, u videu ne možete pogledati ni čuti.

Molio bih HRT da objavi cijeli razgovor jer je vjerojatno baš svakom, kad pogleda razgovor, jasno gdje i u kojem trenutku je izrezan. Vjerujem kako javnost treba čuti slučaj i rečenice koje su izrezane, inače to ne bih ni rekao i iza toga stao. Također bih molio HRT kao i svaki drugi medij da me više nikad ne pozove za gosta ako će od mojih rečenica uzimati samo ono što režimu odgovara jer se sigurno neću odazivati.

TV gostovanja ne služe za pokazivanje košulje ili frizure, već za iznošenje istine i ideja, kazao je Knezović

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori
Sponzori

Komentari